Längesen sist!

Inte haft någon lust att blogga men kan ju passa på lite nu :)

I fredags åkte jag hem till Hampus, åt wok, spelade kasta gris och åt kex med ost! Kollade ju även på x-faktor ;)

I lördags lagade jag pikelets till frukost sen gjorde vi oss i ordning, vi skulle leta skor åt mig! Men sen skulle vi förbi barkarby för att leta lysrör och efter det tog vi en sväng hem till mammas kille och fikade med dem! Nästa destination blev skhlm! Vi gick på skojakt, hittade skor, köpte dem och sen rörde vi oss hemåt! Men vi åkte även förbi Ica maxi och köpte lite gott ;) Till middag blev det rostbiff, potatissallad och körsbärstomater :D Och vi började kolla på Avatar!

Blev att gå upp tidigt igår då jag skulle på utbildning! Klockan åtta gick jag hemifrån för att bli hämtade av Åsa!
Klockan sex var vi äntligen klara! Blev lite svängar överallt med älsklingen men sen var vi hemma och redo för att kolla klart på Avatar! Efter det gav vi varandra varsin massage innan det var dags att sova!


Yoga...!?

Efter den tråkigaste idrottslektionen är det snart lunch! As trist att köra yoga och den som hade det var Inge bra.. Bra kombi! Eller inte!
Tre lektioner kvar! Svenska, Administration och Naturkunskap..

Sen blir man hämtad av Hampus och då blir det en mys kväll :)


Smart tänkande

Tog beslutet att endast göra klart svenskan helt och hållet! Kom på att jag är i skolan 1 h och 40 min tidigare så kan lika gärna göra naturkunskapen då istället för att köra slut min hjärna helt nu! Sen har vi lång lunch så hinner jag inte klart blir det att plugga vidare då!

Nu har jag precis sagt godnatt till min prins för nu ska jag sova!!

Nattinatti


Heja mig!!

Texten är klar, men nu var det ju det här med stödorden.. stöd ord eller hur det nu stavas, bryr mig inte just nu :)

Känns som att man behöver skriva hela meningar för att komma ihåg det.. Blir nog att träna med min skrutt ett flertal gånger för att få det tillräckligt långt och att det ska låta bra!

pluggplugg

Blir att komma igång direkt med pluggandet!
Men klockan fem blir det en snabb paus för att kolla på "Portkod 1321" som är i ca 10 min.
Sen fortsätter pluggandet.. Förhoppningsvis till dess att jag är helt klar med svenskan och naturen!

Hejdå sålänge!

Skolans tråkiga timmar!

Trots att det är den kortaste dagen är det nog den tråkigaste.. Tackvare filosofin i två timmar och typ tjugo minuter!! Har ingen som helst förståelse till varför vi ska ha det som obligatoriskt, vill man ha ett sådant ämne borde det vara en val möjlighet! Inte ett krav..

Slutar i alla fall tjugo över två och då blir det att ta sig hem för att plugga, trist men det är ett måste :( Så måste komma ihåg att ta hem grejerna idag.


Youtube när man behöver det!

Efter en hel kväll med tittande på film videos så tänker jag faktiskt ta och sova :) Blir ett litet samtal med min plutt innan jag stänger ögonen och drömmer mig bort! Imorgon blir det upp vid 7-tiden ungefär och åka hemifrån runt halvåtta!

Godnatt mina vänner!

Snart höstlov!

Innan man får gå på det efterlängtade höstlovet r det lite som måste göras..

- Skriva svenska nationella tal till på onsdag och vara förberedd att göra det (?)
- Plugga på kärnkraft, vattenkraft och en till inför naturkunskaps muntliga prov i veckan (onsdag eller fredag)
- Göra instuderingsfrågorna till psykologin som det sedan blir prov på efter lovet (alltså plugga på lovet)
- Läxa i internationell ekonomi

Men idag tänker inte jag göra ett dugg av det! Måndagar ska få vara mina chilldagar då jag inte behöver plugga en massa, men tisdagar och torsdagar är plugg dagar!

Så.. Imorgon blir det svenska och naturkunskapen medan det på torsdag blir psykologi och internationell ekonomi!

Vad jag känner idag!


Stor släkt..

Svårt att föreställa det att jag har en stor släkt men det har jag.. Men ingen jag träffar.
Mammas släkt består av;

Mormor
Mormorssyster, hennes man och deras två vuxna barn
Mamma och hennes syster
Mosters man och deras tre barn
Sen är det bara jag och mina två bröder
Större än så är det inte :|


På pappas sida har jag två olika släkter, pappas adoptivsläkt som är den jag alltid känt och som räknats som min riktiga, för mig iaf. Sen har pappa sin biologiska släkt som vi kom i kontakt med för bara några år sedan. Båda sidorna är väldigt stora men från den biologiska har jag endast träffat min farfar och hans fru. Sedan sett bild på några andra, som t.ex. några av mina kusiner!

Bortsett från det har jag en halvsyster som är min pappas dotter och bor i Nya Zeeland, som resten av pappas släkt.. Hon är dock bort adopterad eller vad man säger, för att pappas dåvarande flickvän tyckte att de var för unga.
Hon heter i alla fall Sarah Jane och är mellan 27-30 skulle jag tro :o.

Syskon mässigt har jag ju mina helsyskon Niclas 15 och Daniel 19. Min halvsyrra Sarah.
Sen har jag massa bonus/plast/låtsas syskon. Tim 21, Anton 19 och Isac 17, är fortfarande som mina syskon på ett vis, jag har hemma hos deras mamma lite ibland osv. Bodde ihop med dem och mina bröder i cirka 8 år.
Mammas kille har 5 barn och de har varit tillsammans i många många år! Åldern kan jag inte utantill men det är Sandra, Jessica, Carolina, Gabriella och Sebastian.
Tillsist har pappas sambo två barn, Elina och Dan

Mitt födelsedagsfirande, dagen efter min födelsedag!

I lördags blev det födelsedagsfirande hemma hos mamma! Medverkande var mamma, Niclas, Hampus, Mormor, Moster, Morbror och kusinerna Sofie och David!

Det serverades smörgåstårta som jag och mamma hade gjort! Och sedan en tårta vi gjort, mest mamma!<3
Men jag hade gjort rosen och bladen, även resten v dekoreringen på den :)



I födelsedagspresent fick jag, av:

Mamma;
2 lila gästhanddukar
2 duschhanddukar
2 lite mindre handdukar än dusch i samma mönster som duschhanddukarna
Kate Moss parfym
Ett vitt linne med mönster
6 stycken bordstabletter, "All you need is Love" stod det!
Ett kinderägg (favoritgodisen)

Hampus;
Två t-shirts från gina
En blå topp från veromoda (på bilden)
Ett par svarta högklackade skor

Mormor;
Pengar

Moster & Morbror;
Ett tårtfat
En glaspajform
Ett ljus där det står Jennie, i vanliga fall skrivs det alltid Jenny som standard namn


Riktigt nöjd med presenterna :) Tackar så hjärtligt!! <3





Godnatt!!


18 bast

imorgon smäller det! då är jag inte längre sjutton utan en myndig arton åring, oj!

detta ska "infiras" med att lägga sig riktigt tidigt, alltså snart :) men tänkte gå in och ta en macka eller något :) banan kanske! imorgon börjar jag halv tolv, vilket är riktigt skönt! men pappa och lotta ska bort så verkar som att jag måste åka in ganska tidigt :( håller en tumme.. annars har jag tre lektioner och slutar fyra, vilket är väldig drygt :o

Värre har man varit med om!!

Kände verkligen att jag inte hade någon energi att städa idag.. Ryggvärken gick aldrig över helt. Men när jag skulle gå in till huset för att duscha passade jag på att ta alla smutskläder och byta lakan så lite skillnad är det :) Känns dock lite segt när man får jätte ont i ryggen bara av att bädda nya lakan osv :|

Lyckades slå huvudet i ett slags järnrör också, duktig som jag är.. Så en liten bula blev det!!

Nu blir det att sova och att ladda upp inför imorgon när jag ska leda idrottslektionen assisterat av sjuka Mollie :)

Nattinatti!!


Städa städa..

På väg från bussen hade jag allt planerat! Jag skulle städa direkt när jag kom hem så jade hade det gjort och sedan ta en dusch! Men vad händer..? Jo under min 35 minuters promenad hem får jag fruktansvärt ont i axeln och till slut gör det ont vad jag än gör.. Så när jag väl var hemma bestämde jag mig för att lägga mig i sängen för att det skulle gå över! Men så snart det är borta blir det att städa :)


Tidiga morgon!

Usch vad hemskt det var att kliva upp imorse! Trodde det var ett skämt när väckarklockan på mobilen började tjuta. Ville verkligen INTE gå upp :( Snoozade i 25 min innan jag gick upp! Då blev det dock lite stress eftersom jag hade 20 min på mig innan bussen gick!

Trots det gick jag och hämtade min rena tvätt och sorterade den samt la in den i garderoben! Samtidigt som det letade jag kläder att ha idag och idrottskläder till första lektionen!

Nu ska jag snart kliva av bussen för att åka sista biten med Hampus <3 Som än inte kan använda sin mobil :(


Är det morgon eller kväll när man är ute klockan sex på morgonen och det är kolsvart och gatlamporna är fortfarande på..


Min helg!

Fredag:

Blev hämtad av min älskling på stationen. Vi åkte snabbt hem till mamma, Hampus bytte om och sedan åkte vi med mamma till kungens kurva där vi skulle till inrednings butiken Chilli. En helt fantastisk butik! Gillar den massvis så blev att önska sig ett presentkort där från pappa och Lotta! Så det blir 1000 kronor att handla för :D Mamma skulle kolla på en lampa hon tänkte köpa men när vi väl såg den blev det dock inget köp.. ;) Blev att åka till Ica efter det, för att köpa godis och läsk. Men när vi kom dit såg vi att de hade en godisbutik så vi handlade godis där istället. Väl inne på ica hade de lite provsmak så det var gott :D Sen åkte vi till stadium där Hampus köpte en halsduk och ett par vantar och mamma köpte en mössa till mig :D<3 Blev hemfärd därefter och att kolla på x-faktor! Min prins la sig i sängen och kollade på simsons innan han somnade <3


Lördag:

Skulle upp strax innan åtta men vaknade 7:20 så gick upp då och började fixa iordning mig! Satte på kaffe åt Hampus och väckte sedan honom klockan åtta! Medan han vaknade till och klädde på sig fixade jag en snabb frukost till oss innan vi behövde gå till bilen. Vi åkte till mormor, hämtade min skor och Hampus tog lite äpplen innan vi åkte till IP. Bättre sent än aldrig hade vi en grupp tappra tjejer som spelade mot sina mammor och syskon med en vinst! Blev sedan fotografering och så fick jag en stor fin bukett och en låda toblerone! Snabbt tog vi oss till bilen och hem till mamma för att sätta blommorna i vatten innan vi åkte vidare till strängnäs marknad. Gick runt där och kollade lite! Åt kanderat äpple för första gången! Vilket var väldigt gott :D Sen kollade vi vidare. Vi kom därifrån med 1 par fingervantar till mig och 5 korvar! Hemma blev det att ta några cider och ta det lugnt resten av kvällen! Vi kollade även på en film som tog slut innan den var slut sen var det dags att sova!


Söndag:

Vi vaknade upp strax innan elva, klädde på oss och åkte till turinge marknad! Där köpte Hampus en gubbe som var gjort av återvunnet "järn" från en stad i ett land i Afrika. Sen köpte han ett kanderat äpple och jag en donat som var blääää.. Vi gick vidare och jag fick ett gott äpple igen. Sen köpte vi en ljuslykta och Hampus hittade el-cigg som han tyckte var lite skoj! Sen åkte vi till skärholmen där vi skulle kolla på presenter som Hampus skulle köpa till mig! Först var det tänkt att vi skulle gå runt lite och jag skulle säga lite olika saker jag ville ha men hittade endast en då så då blev det att jag gick med istället! Men kommer iaf få riktigt fina presenter och min prins står för inslagningen!
Blev att handla något att äta innan vi åkte hem till pappa igen! Där vi satte oss inne hos Niclas. Så Hampus och Niclas spelade medan jag pluggade inför provet som jag hade idag! Vilket jag tycker gick ganska bra! Efter solsidan satt vi uppe en stund till inne hos Niclas innan vi gick och la oss <3

Webbdesign

Återigen sitter man på denna lektion..
Ganska segt när man bara går och väntar på att få sluta, ganska drygt att åka med 16:17 tåget hem.. :(

Men sen blir det hem till mamma och vara social med henne och Niclas!

Kolla på pengarna på bordet och sedan ensam mamma söker! Awesome :D

Bästa med denna dag är att jag får börja smsa med min prins när han kommer hem <333
Sämsta med denna dag var att Mollie är sjuk!

Idag blir det nog iaf att hälsa på Miranda på sjukan! <3

18 års dag!

Nu börjar det verkligen närma sig. På fredag är jag hela 18 bast! Myndig och allt! Slipper till och med ha utvecklingssamtal med förälder, haha! Dock är det ganska skönt när föräldern och läraren sköter snacket ^^

Blir mig ingen utgång på fredag utan den kommer när jag har råd och känner att jag vill lägga pengar på det :)

Annars blir det släktkalas hos mamma på lördag och hos pappa blir det kanske helgen efter. Ser mest fram emot lördag när jag får göra tårtan med mamma :) Det är ganska skoj :)


En lång dag har lidit till sitt slut

Efter en lång dag är det dags att gå och sova!
Orkar inte stanna uppe för att kolla vem som åker ut ur x-faktor men heja heja awa, manda, malcolm, jem och frida :D

I sängen ligger min älskade och sover efter hans jobbiga arbetsdag!

Hemskt att han är tvungen att gå upp vid åtta imorgon, stackarn <3

Godnatt!!!


Hösten levererar!

Aldrig kul att vakna upp och se en massa frost! Man förstår verkligen hur kallt det är då.. Egentligen är det ju bara fram med vinterjackan, om man ändå visste vart den var! Och hur den såg ut! Har verkligen ingen aning om hur den såg ut men min chansning är svart. Så blir att kolla hos mamma om den är där idag eftersom jackan jag har nu är mega tunn! Vantarna och halsduken är iaf på <3

Det är ju trots allt hela 2,5 minus grader utomhus, iaf ute hos mig, hoppas på varmare i Stränkan..


Comviq...........

Nu blir det till att nörda framför ikea för att bestämma saker jag vill handla för presentkortet jag ska få där! :)

Annars är man hyffsat arg på comviq som fuckar upp allt för Hampus. De skickar fel simkort och nu kan han inte få nytt förrän det gått nästan 3 veckor (gått en nu). Idioter säger jag bara..

Bortsett från det så är det snart helg! Marknadshelg! Först fotbollsavslutning på lördagen med mina tjejer :) Sen Strängnäsmarknad och Nykvarnsmarknad på söndag. SkojSkoj!! :D

Lägger upp lite bilder vad jag hittat på ikea sen :)

Lite kläder från gina som jag vill ha!

Inte bestämt vilken färg än men tycker om dessa tre allra mest, skit snygga!



Två t-shirts!

Smärtor

Någon som någonsin känt att ni behöver gå till läkaren men vill inte för att ni inte vet hur ni ska kunna förklara er?

Jag känner nästan konstant smärta i ryggen men även på revbenen och över dem, men har ingen aning om vad det kan vara. Och jag kan inte förklara hur det känns osv. Är ganska säker på att inte de heller kommer veta vad det är eller bara säga att jag inbillar mig.

Känns som att jag ska behöva gå med det tills jag verkligen kan förklara hur det känns osv och det kommer nog dröja


Sista knatteträningen! 9 oktober 2012

12 tappra tjejer tog sig till träningen igår och kämpade hårt! I och med att det var sista träningen tyckte jag att vi kunde ha lite kul. Därför gick jag ner lite tidigare och markerade upp "prickboll" och en vanligt stor fyrkant!

Efter att tjejerna lekt av sig var det dags att dra igång med prickboll då man stå två och två mittemot varandra med en kona i mitten som ska skjutas ner! Tjejerna fick återigen viska sina resultat till mig!

Andra övningen var i kvadraten! Alla tjejer hade varsin boll där innanför som de skulle driva runt med. När jag blåste två gånger skulle de sparka ut varandras bollar. De som gick sina bollar ut sparkade fick komma in igen. Blåste jag en gång skulle de driva runt igen. Efter några omgångar började de som fått sina bollar utsparkade att åka ut.

Den tredje övningen blev att kör lite lätt fys bara för att visa dem lite vad det var. Det första de fick göra var att hoppa på ett ben fram till mig och på det andra benet tillbaka. De fick även hoppa som en groda en vända innan vi samlades i en ring. Där fick de stå på ett ben så länge de kunde och sedan göra som pappa kallar det, kaninhopp. Då man sjunker ner till ungefär 90 grader från ståendes väldigt brett, med armarna rakt ut och rak i ryggen. Sen hoppar man upp och kommer ner igen.

Fjärde övningen gick ut på att sparka utsparkar. De ställde sig på ett led med den första några meter fram som sedan skulle sparka den ut mot mig.

Vi avslutade sedan träningen med under hökens vingar kom!


Några av mina tips till träningar med yngre barn:

- Börja alltid med något lek liknande så att de får springa av sig för att sedan kunna koncentrera sig

- När de ska stå i en stor ring. Gör då ballongen, som spricker. Alla tar varandra i händerna och står i en klump sen blåses ballongen upp genom att de backar ut så långt de kan och därefter spricker den när barnen släpper de andras händer


Viktigt med en ordentlig frukost!!

Det allra viktigaste att göra är att starta dagen med en rejäl frukost! Som alla brukar säga, dock gör jag endast det när jag sovit hos mormor. Då blir det alltid en ordentlig frukost! Idag blev det:
1 ägg
Havregrynsgröt
En pressad apelsin
En valnötsmacka
1 halv passionsfrukt
Ett glas varm choklad

Det är för mig en god och ordentlig frukost som även är lite nyttig! :D


Hjärtat slår i all fart!

När jag var i närheten av stationen ser man tåget rulla förbi så då blir det av att springa snabbt som tusan för att hinna!!

Min tidsuppfattning har varit riktigt dålig idag. Vet inte varför..

Men nu är jag på väg till mormor för att ha sista knatteträningen för denna säsong!


Webbdesign!

Nu blir det webbdesign med juice :D


Min kisse <3

Tänk när man kunde göra det! Miss my little cat! Bob var den bästa katten ever, busig, riktigt busig men otroligt kärleksfull när man vill det <3 Önskar verkligen att jag kunde få tillbaka min kisse men det kommer aldrig ske :(



Min lilla Bob <3


Höstvädret fortsätter!

Precis insett hur snabbt 7 minuter kan gå, klockan 6 började jag borsta tänderna och sen var klockan 7 över, då var det helt plötsligt bara 4 min till bussen skulle gå!! Oj vad jag sprang, och mamma med! Men vi båda hann till våra bussar.

Men fy vilket väder!! Nu blir det att vänta på buss nummer två i regnet och sedan åka halvvägs för att åka sista biten med mitt hjärta <3


Mysfaktorn på topp!

Ljus är det bästa jag vet! Det är så fint och mysigt <3 Så hemma hos mig och Hampus kommer det att finnas en massa ljus lite överallt och alltid finnas på lager! Mysfaktorn måste alltid vara på topp så att säga :D <3

Högklackade skor!

Jag har börjat samla på mig lite högklackat, med lite menar jag 3-4 men 2 som är finare skor. Och jag har hittat massor med skor som jag verkligen vill ha, främst ett par svart glittriga. Men jag har endast ett problem, ett problem som är ganska stort. Skorna har hög och smal klack och jag kan verkligen INTE gå med höga klackar, så hur fan ska jag lyckas lära mig det? Någon som kan vara till lite hjälp? :)


Trött brud

Sitter och är helt inne i pengarna på bordet! försökte även spela själv men det ville inte fungera som jag ville :( Trött är jag iaf, blir att se på ensam mamma söker efter detta och sedan en snabbdusch innan det är sovdags :)

Blir som vanligt en tidig morgon imorgon och därefter bär det av till skolan för idrott, webbdesign och filosofi sedan hem till mormor där jag och niclas ska sova :) Blir även sista knatteträningen imorgon :( Nästa träning efter det blir inte förrän i april!

Galet!!

Känns sjuk skumt att inte kunna smsa med min älskling :( Blir att höras på fb vid 7 tiden :( Dock är det en evighet kvar fram tills dess <3


14 dagar!!

Idag är det exakt 2 veckor tills jag fyller arton, riktigt skönt faktiskt :) slipper man känna sig som en liten barnrumpa!


Time to sleep!

Då har man varit vaken tillräckligt denna regniga dag!
Dags att krypa ner under täcket och somna
Imorgon blir det upp och fixa iordning sig inför skolfotot! Eftersom mitt porträttfoto skickas till släkten i Nya Zeeland och då vill man vara i sina bästa dar.. Och inte se ut som om man just vaknat som jag brukar göra!

Godnatt vänner <3




Jul, fina jul

Förr älskade jag tiden innan jul, då man fick gå och leta julklappar, baka massa och pynta julgranen osv..
Sen förra året längtar jag inte till det längre, det speciella med den tiden har liksom blivit taget ifrån mig.

Och hur kommer det sig? Julgranen skulle helt plötsligt vara på ett speciellt sätt, det var inte som när jag, Danne och Niclas spontant bara satte upp allt lite hejvilt. Jag blev utesluten från största delen av julbakat, fick inte ens baka lussebullar.. Det skulle ske när jag inte var hemma, det kunde absolut inte skjutas upp..

Har sån otrolig längtan efter att bo "själv".. Få sköta det själv och med hjälp men utan att det blir borttaget.. Jag kommer få välja vad som ska bakas och när det ska göras

Jul, fina jul



Standard ämne till bloggen?

Funderar på att skaffa mig en standard. Något som alltid kommer på min blogg, typ dagligen!
Som t.ex. Mollie har! Hennes inriktning är lite olika, framförallt saker som har med hästar att göra men även kläder och hennes upprepande av typical jag!

Så nu blir det till mig att komma på något som jag kan skriva om, vet dock inte vad! Några förslag? :D
Tänkte prova lägga in en poll med olika förslag men ni för gärna kommentera egna också :) Blir förslag på vad jag tror att jag kan skriva lite mer om :)
Vad ska bli mitt standard ämne på bloggen?
Barnfotboll
Mina kläd tips
Livet med 3 olika "släkter"
Alla 3?
Create your own poll



Underbara Hampus <3



En av anledningarna till att jag älskar honom så mycket!! Då jag själv verkligen älskar barn. Så vad är inte bättre än att han är bra med dem. Han har trots allt fått typ hela mitt knattelag att bli kär i honnom. Varje gång han är med på träningar eller matcher så blir dem överlyckliga. Är han inte där får man alltid frågan vart han är.. Söta ungar säger jag bara :)

Hösten är här!

Skön sovmorgon men ser inte fram emot att cykla i regnet! Så det blir att ha regn-poncho på mig!!


Vill man så kan man!

Skulle skriva en bokrecebsion på svenskan idag om en bok jag läst 50 sidor av, trodde det skulle ta en evighet men inte det inte, det gick snabbt ;)
Anledningen till att jag inte läst mer än så var att den var så jävla svår att läsa i och med att den var så gammal, inget för mig !


Till alla er som går sista året på gymnasiet!

Någon som har en aning om vad ni vill göra efter skolan? Plugga vidare? Jobba? Resa? Det är ändå ett ganska svårt val då man gått i skolan sen sexårs, alltså i 13 år. En väldigt lång tid tycker iaf jag.

Mitt egna val har varit väldigt blandat!! Det började med att jag ville jobba direkt efter skolan. Det ändrades till att åka till Nya Zeeland och jobba där samtidigt som jag åker runt och träffar hela släkten, både den biologiska och adoptiv. Nu när jag är inne på sista året har det än en gång ändrats, till något jag aldrig trodde skulle komma ur min egna mun. Vilket är att börja plugga direkt efter skolan!

Det svåra är ju att veta vad man vill plugga. Om man själv inte känner att det är en självklarhet anser jag att man ska vänta!

Men nu har jag insett vad jag ska plugga till. Vilket är förskollärare, jag älskat barn och tycker att det jobbet skulle passa mig riktigt bra. I nian praoade jag på dagis tillsammans med Caroline. Personligen tyckte jag att det var jätte roligt! Så det är det jag vill och tänker göra.

Dock är det inte mitt drömjobb, vet inte längre vad mitt drömjobb är faktiskt..


Ryggplask!

Efter gårdagens match med tjejerna som vi vann skulle vi leka en lek med tjejerna, leken blev 1 2 3 stjärna, för er som inte vet hur det går till, vilket jag inte gjorde innan jag lekte den, så ska någon eller några stå en bit bort med ryggen mot de andra och säga 1 2 3 stjärna medan de andra ska springa mot en, sedan vänder de sig om och då gäller det att stå helt stilla och göra en rolig min
När barnen gjort det och hunnit hela vägen fram tyckte de att vi skulle göra det.. Min första tanke var att springa fort, men det jag inte tänkte på var att det var jätte blött i gräset, genom dränkt och jag hade converse..
Jag tar sats, springer och halkar, sen ligger jag där på rygg i geggan.. Barnen fick sig iaf ett gott skratt medan jag fick smutsiga skot och blöta kläder..


Filosofi, det värsta ämnet

Veckans kortaste dag men ända är det dagen som suger näst mest...
Hatar verkligen filosofi, måste vara det tråkigaste ämnet eeeeeever
Hittills haft 1h och 10 min lektion, bara 35 kvar


Nästan frisk

Hela gårdagen spenderades i sängen! Mådde iaf bättre efter några timmar, sen kom min älskling förbi för lite mys och då fick jag en Marabou :) snällaste killen :)<3
Nu sitter jag på bussen mot skolan, huvudvärk och lite ont i magen men får ta och bita ihop :|


Illamående

Vaknade första gången vid halv sex när Hampus skulle upp, mådde då väldigt illa men trodde det berodde på att jag var hungrig trots att jag inte var det.. Sen somna jag halvt om och gick upp igen vid halv sju och mådde ännu mer illa :( rostade två mackor men lyckades inte ens äta upp en halva..
Bet ihop och tog bussen till resecentrum, väl där bestämde jag mig för att åka hem till mamma och kurera mig, värsta jag vet är att må illa :(