Tårtan vi åt hos mormor på påsklunchen :)


Niclas födelsedags firande!


Mot middag!

Naglarna är målade på ett sätt jag aldrig gjort förut! Alltid kul att testa något nytt :) Nu sitter jag på tåget som snart ska börja "rulla"!


Bara städning kvar nu!

Jackan är nu lagad och jag GLÄDJER mig åt värmen ute idag!! Hoppas det håller i sig och går emot vad det står i tidningen. För jag vill ha vår nu och sen sommar tidigt :))

Lucky me!

Igår fick jag dessa av mamma! 6 stycken ansiktsmaskar värda 180 kr ;)

Lov?

Precis kommit på varför jag haft så otroligt ont i tummen sen imorse.
Anledning: Allt tryckande jag gör på min data skärm.. Så jag undrar hur min tumme kommer att se ut till slut innan jag väl köper en ny? Svider jätte mycket just nu iaf..


Har inte riktigt fattat att det är lov ännu! Känns liksom som att jag ska till skolan imorgon, vilket jag inte ska!!
Men imorgon går jag nog upp runt 9 för jag har lite att göra :) Innan 11 ska jag ha hunnit städa klart rummet och lagat min skinnjacka. För vid 11 börjar Hollywood heights "vecko maraton". Vilket jag måste se! Hinner nästan se klart alla avsnitt innan jag måste ta mig till tåget..

Great day!!

Klänningen är hämtad och jag är super nöjd! Nu ska jag bara satsa på träningen så fort isen försvinner så att den sitter perfekt på. Vill ju se mitt allra bästa ut :)

Provad även på en lite festligare sminkning idag! Kände för att testa något nytt liksom ;)

Snart tar man studenten!

Klänningen ligger och väntar på posten och mössan är på väg!! Inte länge kvar till studenten nu!!


orkar inte!

snart kommer jag slå sönder min dator så att den går i bitar!! blir så jävla arg på den när den laggar och inte vill fungera som den ska.. behöver verkligen köpa en ny, men med vilka pengar då?!! nej men jag får väll vänta några år tills man börjar tjäna lite kosing.. kul liv känner jag!
och inte kan jag somna inte..
det endda positiva är att jag har min pojkvän här och att jag och Niclas tjäna 100 kr var efter att ha pantat burkar och flaskor som vi hade hemma!!


Grattis till min lillebror som idag blev 16 år!!

Det är sjukt hur tiden kan gå så fort! Men det gör den och nu är Niclas redan 16 år!!!

Grym jag är!

Precis blivit klar med hela natur uppgiften så känner mig riktigt nöjd! Nu håller jag en tumme för mig själv över hur det ska gå på svenskan med läraren! Men det kan inte sluta värre än att jag får frånvaro, vilket inte är bra men jag dör ju inte! :)

Fick sms om att min klänning var på posten nu så imorgon blir det till att hämta ut den! Sen ska jag även köpa ett påsk ägg och godis som Hampus ska få :) Blir nog enda påskägget jag ger bort i år! Pank som man är :o

Wish me luck på svenskan!!

Ovärd dag!

Idag börjar jag 13:00 med tal, vilket jag inte tänker göra då jag inte känner att jag är tillräckligt förberedd. Och med en klass på 30 elever borde det inte vara några problem! Men om han sen väljer att skälla ut mig så tänker jag bara svara med att det är bättre att jag är där och lyssnar på de andra än att jag skolkar för att inte våga ta emot en utskällning. Det är ju inte så att jag får IG. Om alla i klassen skulle vara klara så skulle jag inte ens hinna göra idag! Så vill han att jag ska prestera mitt bästa så får han vänta till efter lovet. Det är ganska drygt att ens sätta en sådan här grej innan ett lov?!

Efter svenskan så är det administration, vilket jag redan läst och fått VG i men satsar på att höja mig till ett MVG och för det måste jag göra en GRYM hemsida så det krävs lite arbete av mig!

Sista lektionen är egentligen naturkunskap men idag är den endast för de som har prov kvar. Vilket inte jag har. Utan jag är köar med proven vi haft och fått VG på dem! Stolt tjej :)


Nu när jag kommer till skolan vid strax efter 12 ska jag skriva klart så mycket jag hinner på naturkunskaps uppgiften om evolution.


Detta stämmer verkligen! Och med det sagt säger jag godnatt :)


Planerat och klart!

Inte långt kvart till lov men de första fem dagarna är redan planerade!

Imorgon går jag i skolan två timmar sen ska vi fira Niclas som fyller 16 år! Kan inte fatta att han blivit så stor redan!

Torsdag består även den av bara två timmar skoldag och jag har turen och bli skjutsad till skolan!

På fredag är det första dagen på lovet. Och då ska vi iväg och äta middag!

På lördag blir det att fira Niclas hos mamma.

Söndag blir det påsklunch hos mormor.

Måndag firas Hampus på 21 års dagen och sen åker vi på studentkryssning till kvällen.

Tisdagen är det fortfarande kryssning och vi är tillbaka vid kvart över sex på kvällen.


Pyssel pyssel!!

Eftersom jag på senaste tiden börjat ta upp mitt pysslande igen. Höll på mycket med pyssel när jag var yngre! Men nu har jag kommit in på det igen och tycker det är super skoj :) Så tänkte dela med mig av allt med pysslande här i bloggen! Ni kanske får några egna idéer att göra något :) Vem vet?!

Förra helgen gjorde jag denna tavla


En enkel tavla som tog lite tid då det är lite pillande med tråden!!
Till den behövde jag en planka, sprayfärg, spikar och röd tråd.
Sprayade plankan svart med färg som vi hade hemma, vilket egentligen var till bilar men den fungerade alldeles utmärkt. Men var ju tvungen att rådfråga pappa först. När den var torr klippte jag ut ett hjärta som jag sedan spikade runt för att få det jämt och fint :) Efter det var det bara att börja snöra.. En stund senare var den klar!!


Denna helg som precis varit bestämde jag mig för att piffa upp några flaskor att ha till dekoration i vårt blivande hem :) Det tog lite tid och jag har kommit halvvägs på den tredje och sista flaskan men den gör jag nog klar nu i helgen. Så här såg det i alla fall ut.

Tråd, band och rosor är köpta på Panduro. Flaskorna tog jag sådant som Hampus hade hemma och så köpte han några till mig för att de skulle ha olika storlekar. Rekommenderar att de är lite olika storlekar och för att det ska bli extra snyggt så r det häftigt om flaskorna har lite coola former.


Detta är första flaskan efter att jag snörat den. Vilket tog ett bra tag men det var värt det när man såg slut resultatet på hela flaskan :)


Så snyggt blev det! Ser fram emot att få göra klart den sista flaskan för att det ska se som snyggast ut!!



Lite har jag iaf att göra på min lediga dag!


Ensamma kvällar..

Måndags kvällar är riktigt jobbiga! Försöker vara uppe så länge som möjligt så att jag ska bli så trött att jag somnar så fort jag stänger ögonen. Anledningen till detta är att det är första natten själv efter tre nätter i rad med min älskling. Känns riktigt konstigt och tomt att inte ha någon att trängas med. Sen kanske inte jag r den gosigaste att sova med men för mig är det bara vetskapen att han är bredvid mig som gör att jag sover betydligt mycket bättre. Det är en riktig trygghet att somna då. Ibland annars kan jag faktiskt vara riktigt rdd att det ska komma någon eller något åt det hållet. Men nr jag har Hampus där behöver jag inte oroa mig för jag vet att han skulle skydda mig <3

Min skolvecka!

Idag var det mycket med UF! Jag och Mollie fixade med visitkort x2 sorter oh namnlappar! När Johan kom till skolan åkte vi för att ordna med godis till mäsan. Som gick på hela 183 kr!!!!! CRAZY..

Imorgon är jag ledig så då ska jag använda min tid väl för att hinna plugga lite...

På onsdag blir det en massa stress då ALLT med UF måste hinna bli klart, det ska vara helt klart då!

Torsdag är det att vara vid skolan 6:15 för halv sju går bussen mot Nyköping. Mellan åtta och elva har vi en monter att få ihop! Följ vår dag på instagram @tinyshinyjewels. Det blir en lång dag då det är mässa. Vi kommer inte vara tillbaka förrän klockan 22:00!!

Fredag är jag ledig så då åker jag med pappa på morgonen för att ta mig till mamma utan att slösa tågkort.

Jag älskar dig Hampus <3

Idag är det ingen vanlig dag för det är min och Hampus månadsdag! <3
Hela 11 månader har vi hållit ihop, en månad ifrån 1 år! Helt fantastiskt!
På års dagen blir det nog lite mer firande, hoppas jag i alla fall. <3


Helgens pyssel!


Min dag!

Vaknade 6:19, somnar om, vaknar 7:19 (sjukt!!) och då går jag upp! Idag stod klockan på åtta men gjorde inget att gå upp lite tidigare. Gick och hämtade lite frukost sen satte jag mig och kollade lite på tv med Hanna :)

Sen vid kvart i nio sitter jag och Hampus i bilen för att åka till Strängnäs då jag skulle spela en träningsmatch :|
Var grymt kul, jobbigt och en förtjänad vinst :) Saknar verkligen att spela fotboll själv men just nu har jag inte den tiden som behövs. Men den kommer och då ska jag vara i topp form när det gäller min kondition. Vilket den inte var idag!! Men jag kmpade på och spelade hela matchen utan att byta, grym tjej!

När vi väl kom hem till mig blev det att duscha och få i sig något att äta :D Sen började jag och Hampus på ett litet pyssel som jag sett och verkligen vill göra :D Denna gång blir det mer på försökt men med förhoppningsvis ett bra resultat :D Lägger upp en bild när det klart, vilket jag tänkte göra imorgon!


Har nu sökt till högskolan! Vuxenpoäng till mig känner jag :D Nu är det bara för mig att kämpa på och hålla i för att komma in :D

Idag är jag knäpp!

Känner att jag har en del att plugga så sitter redan nu på bussen till skolan för att hinna plugga en massa innan jag börjar. Kommer till skolan vid 8:10 och börjar sen vid 12:05!
Idag är jag duktig!! Sen fokus på bara träning när jag kommer hem :)


Imorgon smäller det!!

Söka till Södertörn imorgon!! Go me!! Massa vuxenpoäng :D


Otroligt skönt att börja sent imorgon och endast ha 3 lektioner. Sen hem och umgås med min älskling <3


Tiden bara flyger förbi!!

Min helg har gått till att ta hand om min lilla skrutt som varit sjuk och sedan lite tv tittande! Håller en tumme för att inte jag ska bli sjuk nu bara! Och att min älskling ska bli frisk!!

Idag har jag haft studiedag (otroligt skönt) och imorgon är jag ledig, vilket jag kommer vara varje tisdag fram till vecka 17!! AWESOME!

Väntar bara på att det ska bli onsdag nu. För då händer det stora grejer!! Ska söka till den första högskolan. Antagningen öppnar på onsdag för denna och den andra vet jag inte :( Men hoppas verkligen att jag kommer in. Ser fram emot att plugga till förskollärare, det är något jag verkligen vill. Så håller en stor tumme för att jag ska komma in. Skulle vara så sjukt underbart! Då skulle det bli 3,5 år på högskolan innan jag blir examinerad förskollrare. HEJA MIG!!

Nu ska jag i alla fall sova! Har inte fått så mycket sömn nu när Hampus varit sjuk, den stackarn <3 Men får ta igen lite nu, trots det vill jag komma upp runt halv nio - nio imorgon. Hoppas bara min lärare kommer ihåg att inte sätta frånvaro på mig imorgon... You never know..

Girly!


bloggblogg

Jag känner verkligen att min bloggning dött ut lite nu! Men känner inte för att skriva! Ska försöka börja lite smått igen i alla fall :)

Sitter nu och tittar på Nashville, därefter blir det CSI = grym kväll :D