GLAD PÅ LIVET!!

Igår var det gym och idag blir det en PW! Rensa tankarna med lite svett! Ska försöka få in några PW i veckan, så att jag till slut kan ha en dagligen! Skulle vara riktigt skönt och då vet man att man iaf gör någon nytta varje dag! 


Sedan jag blev singel har jag verkligen tagit tag i livet! Man brukar säga att man blir tjock att ha pojkvän och för mig stämde det verkligen, myskvällar hit och myskvllar dit! Men nu är det ändring på det :D
I will make it! Satsar allt på detta nu, finns inget viktigare än att jag ska lyckas och bli nöjd! Vill känna mig självsäker och ha en kropp som jag är stolt i. Inget mer att skämmas! Nej nu fan är jag på gång och jag är här för att lyckas!

Kämpar glöd och motivation är något man behöver på vägen. Har hittat det som ger mig motivation = andra som lyckas! Brukar därför kika in på taggen #minresaräknas på instagram där jävligt många bilder kommer upp om folks resor, mål osv! Värt att kolla på om du saknar motivationen :D

Nu har min mobil laddat tillräckligt för att hålla hela vägen! PUSS!!

.


Sometimes!

- vill jag bara skrika

- vill jag bara fly

- vill jag bara börja om på nytt


Måndag!

Nu var det helt plötsligt måndag och snart dags för mig att gå till bussen! Ska vara på jobbet vid 10 idag!
Nervös! Ja! Kaos!

Igår var jag iaf med Sofia :) vi gick runt för att hon skulle lämna massa cv:n! Var en skit skojig dag med en massa skratt! Kan bland annat avslöja att vi bosatte oss vid hörlurarna på mediamarkt där vi sjöng med och dansa till lite ;)