23 oktober

kursen avklarades igår :) gick lite snabbare än jag trott, skönt det !! 9 timmar liksom ^^ och 3 timmar av dem var träning :) men var kul ändå :)

nu har jag stressat klart med tårtan och salladen så snart blir det att fira mig själv med släkten och äta gott :)

bjuder på en fuckad bild :)


19 oktober - 21 oktober

då har man fyllt år då ^^ inget speciellt med det ;)

19 oktober
fick pengar av jesper till en choklad boll men det var slut så då delade vi tjejer på 2 morotskakor, väldigt gott :)
tack jesper !

sen åkte jag hem till mormor, åt god mat och fick en jätte god tårta bakelse, bild kommer senare :) sen gick jag upp och kollade på film innan "bonde söker fru" började, då kom mormor upp med en pear dream glass (SJUKT GOD) sen gick jag faktiskt och la mig vid 9 ^^

20 oktober
dagen efter var jag ju ledig, åkte med carro till södertälje, sen åkte jag vidare hem för att lämna väskan och sedan fortsätta vidare mot skolan för att hämta mina spanska grejer som jag glömt dagen innan -.-
var hemma runt 11:00 och då började jag plugga.. pluggade enda fram till klockan 20:00.. där emellan hade jag först en 40 min paus då jag gick till morfars grav, och senare 30 min till då jag och niclas lagade mat :) jätte gott !

21 oktober
nyligen vaknat genom att niclas var stressad för att han försovit sig ^^ fick sitta och skriva ner massa om bussar :p
nu ska jag snart åka lite tidigare till skolan för att plugga på spanskan eftersom jag har spanska prov efter lunch.. ojoj !


19 oktober

Ser ut som ett monster !! Men gör ju inget för idag fyller jag år och då får manse ut hur man vill (a)


17 oktober

Where's the most important person when you really need her/him? Who'll you turn to when you're standing all alone? What should you do in this situation? What would happened if you didn't do anything? What would have happened if it had continued?

Questions that I can't answer


dålig uppdatering ja.. !

vet inte varför jag inte skrivit något men så blev det :o

har iaf haft en vecka med massa plugg, varje dag så har inte haft tid att sitta framför datorn ^^

helgen var trevligt, i fredags var jag med micke :) kollade film och idol ! lovely ! lördagen åkte jag hem till pappa & lotta och gjorde pannacotta :) söndagen åkte jag hem till mamma igen och pluggade.. satt uppe till tolv och nötte in engelska b &c glosor, men det gick bra :) dock gick inte engelska c proven idag så bra :(


Bob.. :(

detta måste vara den sämsta dagen ever.. jag må veta att min katt är lite bråkig av sig.. men nu har det tydligen varit jätte mycket och jag har på era röster att ni på ett milt sätt försöker säga åt mig att vi inte kan ha kvar honom.. men det ska vi ! han är min katt, försvinner han så försvinner jag.. och jag är fullt seriös.. det är inte bara en katt, han är den man alltid har nära, min lilla bob..


knas

dagen var ju.. hmm knas?

började med att jag åkte till skolan och satt i klassrummet och insåg att jag aldrig skulle klara dagen med obotad urinvägsinfektion, feliks övertalade mig att prata med läraren och hon tyckte också att jag skulle åka hem, på väg hem ringde jag mamma så att hon skulle boka en tid hos läkaren, jag visste ju redan att jag hade det.. behövde ju bara få det bekräftat så att jag kunde få medicin. sedan skulle jag ta mig till mammas jobb, men mötte upp carro som var med anna & emma, gick runt lite med dem på igelsta tills de började, sedan åkte jag vidare till mammas jobb för att få medicinen.. väl där fick man presentera sig för alla på hennes jobb, sen satte jag mig och snurra på hennes jobb och gick o köpte en glass, daim pear dream eller vad den heter, riktigt god faktiskt, sen begav jag mig hem och började plugga.. lite senare ringde erika och ville ha sällskap en stund på stan då hon skulle lämna tillbaka några filmer, sedan åkte jag med knasbollen till syd eftersom hon skulle hem till feliks och hon hittade inte i syd (piiiiinsamt erika ^^ ) fick iaf ett kinderägg för besvääret, vilket inte var något besvär :) sen åkte jag hem och pluggade vidare.. nu har jag och niclas iaf åkt hem till pappa & lotta efter att de varit bortresta :)

Bjuder på en lite mongo ego bild :)


Min helg

Fredagen började med att jag la mig i sängen och plugga.. segt var det.. Casablanca var ju inte direkt det roligaste man kan hålla på med en fredags kväll.. men jag gav upp ^^ Sen gick jag och träffade Jacob, vi gick runt i södertälje och sedan hem till honom och kollade på Grown Ups, bra film ! dock somnade jag lite då och då efter filmen och missade några bussar, men kvart i 1 var jag på väg hem ! Sen blev det att fixa lite till lördagen sen sova :)

Lördagen började klockan 8 då jag försovit mig, eftersom min buss gick 8:18 men snabbt slängde jag på mig kläderna, packade och tog en clementin på vägen ! Väl framme i järna mötte jag Sofia för att gå till ip och ha avslutningen med vårt lag :( vi spelade match mot föräldrarna och självklart så vann barnen, sen blev det att dela ut medaljerna och diplomen.. :( därefter hoppa jag in i f13 som låg under och mötte sina föräldrar, 2 från mitt egna gamla lag hade också hoppat in så det var kul, trots förlust.. sen blev det att spela ledar match mot p13-14 & f13, vi vann, såklart ! sen var det en tävling om att komma närmast mitten och det var faktiskt en i mitt lag som hade stannat kvar och skulle försöka, en tjej på 6 år liksom, men grym som hon är fick hon 7e pris !
Därefter begav jag mig till bussen med Sofia, sen från ingenstans kom min mormor som tydligen skulle hem till mig ^^ Väl hemma blev det duschen, plugga, fixa sig och sedan åka till axa sportcenter för att vänta på Caroline ! :)
Vi åkte hem till henne, åt en sjukt god middag som mamma Bitte lagat och sen blev det ner i källaren, lägga sig i soffan och kolla på hockey ! massa tjejsnack, skratt och galenskaper ! men det var så sjukt underbart ! saknad tid det där ! Sen vid 11 begav jag mig hemåt :)

Söndag (idag) har jag endast slappat, och försökte plugga så gott jag kan, svenskan är iaf klar nu så det är bara till att bli klar med engelska c läxan också så kan jag slappa resten av kvällen.. om det blir någon tid över så att säga ^^

Där var en lång text på min helg ^^


here I come..

Nu börjar min slitande helg :( är då inga roliga uppgifter som står på listan !

För de som känner mig är jag då ingen med bra minne därför ser min data bakgrund ut såhär..


Kommer sakna er !! 7 månader är för länge :(

Igår hade jag sista småbarnsträningen :( jätte sorgligt ! Kommer sakna mina små barn ! Två bilder på några utav dem :)



Sen har vi tränare Sofia med på ena bilden :)

Idag gick dagen snabbt men har dock fortfarande träningsvärk :( usch !

Imorgon är det helg !!! :D


fake

Dagens fråga:

Varför ljuger så många killar om deras magrutor, varför kopierar de bilder från kända killar och sedan erkänner de inte när man kommit på dem? Vad är problemet, man behöver inte ha världens snyggaste mage men den ska då vara ens egen..

3 bilder jag fått och sett att det verkligen INTE var deras -.-



Nu är det inte så att det spelar någon roll överhuvudtaget hur någons mage ser ut men att ljuga om något sådant är ju bara att gå för långt..


Jaja dags att dra sig till bussen och vidare till skolan :)

Puss !


4 oktober

Skönt att vakna kliva ut klä sig och sedan kolla mobilen och se att man börjar 12:20 för att spanskan var iställd, sen när blev jag kille och kollade mobilen så segt?! :o

Dagen gick fort som bara den och det var trots allt kanelbullensdag ! awesome !

Sen blev det stressa till gymmet och träna box & kick med jimmy

detta använde vi !



och aa jag var sämst, fick ju fan ont när jag höll i mitsen och jimmy skulle slå, döden !

men det känns bra nu efteråt ! :D


Godnatt !

SÅHÄR bra känns det när man hjälper lillebrorsan, som går i 8an, med läxan (y)

Kärlek till frisyren..... eller?



Musiiiiiiik !

Här kommer några bra låtar, bland annat när Michael sjunger :)<3

Therapy - All Time Low Cover by Michael



Mayday Parade - I Swear This Time I Mean It Cover by Michael



Good Riddance - Green Day Cover by Michael




Sen har vi denna fina låt som jag inte kan sluta lyssna på :)

Go Radio - Why I'm Home




3 oktober

Dagen började ju bra :o
Försov mig 1 timme, eller aa jag skulle upp en timme tidigare än jag behövde för att hinna plugga på engelska debatten men så blev det inte :( Var dock inte så förberedd..

På bussen säger de att endast vart fjärde tåg går, det var ju jäkla bra av sl (y) men turen med mig så får ett tåg så att jag kommer i tid :D Sen var det engelska c lektion i 2,5 timme, döden ;)
Död nummer två var ju då engelska b då vi hade debatten, men det gick awesome och vår grupp med nya zeeland vann över usa ! grymma är vi !

Sen fortsatte dagen på med svenska och mentorstid :)

Efter skolan var det gymmet som gällde, kollade när mitt gymkort skulle gå ut och det går ut i april så det är bara att träna på :D
Nu var jag precis ute och sprang 2,5 km, på 10 min :p vet inte riktigt om det är bra eller ej menmen, bättre ska det bli :D

Nu blir det at duscha, äta och sen lägga sig i sängen och kolla på film, och boka träningspass till imorgon :D


Min skånska lilla prick ! :D <3

Tänkte passa på att slänga in ett inlägg om min underbara vän Fredrik :) Han är en rolig prick han :D Och väldigt snäll ^^ Själv har man turen att få prata med honom varje dag, inte alla som har sådan tur att ha en så bra vän som han är :) Och som ser så bra ut heller :) Jag vet att han inte blir sur att jag kopierar hans profilbild på fb och lägger upp den här (a) Man kan ju iaf hoppas :D Dock är han väldigt klen, klenast i världen faktiskt :D 
Puss & Kram på dig plutte ! <3



duktigt !

nu börjar det långsamt rulla framåt på pluggningen (y) kan bocka av engelska c:n och svenskan, engelska b:n blir nog klar runt midnatt ;)

Tänkte bara säga att jag kommer sakna min pappa sjukt myclet :( han och hans sambo lotta ska åka utomlands i en vecka imorgon :( blir en vacker bild på honom :) mannen som aldrig blir bra på bild ^^



Sen kommer ju värsta bilden på mig ;) hahaha ! dags att gå ut och springa en liten sväng bara, ladda inför gymmet imorgon ! inte tränat på evigheter känns det som, då jag varit sjuk :(


Från nu fram tills midnatt..

Nu är det dags att plugga :(



Engelska B debatt
Svenska B dikt + bok
Engelska C, dock minns jag inte vad läxan är :o
Matte B, om jag hinner, fattar trots allt ingenting :p


Gooooodmorgon mongo !

Så otroligt vacker man är när man vaknar, not ;)

Först ringer Erika och väcker mig för att berätta det otroliga som hänt, det var verkligen otroligt xd Men hade det inte kunnat vänta? ^^
Direkt efter det, hinner knappt lägg på men bestämd för att somna om i alla fall så ringer LILLA Fredrik, och så berättar han största lögnen och jag bevisar att det är en lögn med min nästa, morgonpigga bild.


Aldrig sagt att jag är normal..

Då var det att fixa en ny blogg !
En snabb bild på mig, men har trots allt aldrig sagt att jag är normal ;)
Det kallas att bjuda på sig själv ! :*



Välkommen till min nya blogg!