vilket jävla väder!


detta får duga som kvällens outfit :)))


bäst eller vad? :D

hur glad blir man inte när ens låtsasmamma kör förbi och ger mig detta som färdkost? :D


så var skolveckan slut och det är ännu en dag närmre lov!

efter en mattelektion där jag och Lejla ägde och sedan en närvaro koll på engelskan så är man på väg hem igen, inte så inne på att cykla nu dock :( menmen!!

inte länge kvar till lov nu!!
vad är det man ska hinna med på lovet då? :o

på torsdag åker jag till visingsö och stannar där med laget tills på söndag sen under påsklovsveckan blir det att plugga lite, träffa sofia och Frida :)

sen ska jag nog ta och köpa Sofias artonårs present men måste lösa det sista problemet med det bara :( menmen!! det löser sig :) i värsta fall får hon den i förskott!

nu ska jag hem och fixa i ordning mig och äta lite :))

imorgon blir det träningsmatch mot ett sthlms lag och innan matchen blir det att spendera tiden med Marie genom att antingen kolla matchen innan eller sparka lite själva och även snacka massssssssor :D

puss så länge!!


lite allt möjligt på cykelturen!

ännu mera vår!!!

mumsig frukost :D

om en cykel hade 4 hjul så att den kunde stå av sig själv hade jag lätt blåst bakåt denna blåsiga dag!!


and then it's friday!

då var det dags att gå in och äta frukost för en gångs skull och inte äta den när jag cyklar! känns duktigt ^^

börjar ju då kvart i ett och planerade att sova till mellan 10 och elva men nej inte får man det inte :o utan halv nio ringer telefonen första gången men det missa jag, sen igen klockan nio och då får jag tydligen inte sova mer :( sen försökte jag somna om efter men så ringde det igen runt 10 tiden! :( men därefter somna jag om en stund tills alarmet började gå varje minut!

ingen ork alls att fixa mig idag så får se ut som jag gör :) nu måste jag gå in och fixa jackan och sedan äta innan det är dags att cykla kvart i 12 :)

byebye :)


Då bjuder jag på en riktigt stor bildbomb innan jag sover!

Bilder från förra året enda tillbaka till 2008
Från förra telefonen <3
Man får bjuda på sig själv om man vill komma någonstans i livet!















när man är helt död är man glad att man har en säng!

sova 2-3 timmar innan träningen var fan underbart! vilken jävla dröm jag hade! jag ramla ner för ett stup men en gammal man räddade mig :o sen hamnade jag med några andra och det var fan as coolt och läskigt XD vilken jävla dröm!

träningen blev ganska jobbig :o eller iaf när man blev blöt efter pappas övningar på gräset! vad ska man säga liksom^^
nu är jag hemma och har duschat och ätit och spenderar min tid genom att prata med bästa vännen i telefon :D

sen blir det att sova senare och upp klockan 10 imorgon kanske? :D en blir det tagga kväll :)

puss så länge!


oturen efter turen

cykla i regnet idag igen, myyyysigt :(


då var skoldagen slut!

efter ett idrottsprov som gick helt okej, en pannkakslunch och 15 minuters prat på hälsolektionen är dagen slut!

segt att missa bussen med bara fem minuter :( menmen! får ta och lyssna på lite musik tills nästa går :))


då var det återigen torsdag

efter en lång natt med knasig sömn och många uppvaknanden sitter jag och väntar på andra bussen! snart är det dags att göra provet i idrott&hälsa! i vanliga fall på andra prov satsar jag på g men på detta måste jag ha mvg, så här satsar jag högt :)

efter lunchen sen blir det hälsopedagogiken där jag inte gjort uppgiften! men hon får skylla sig själv för dålig förklaring :))

ha en bra dag! puss


yey tagga prov?

3 sidor kvar sen bara läsa igenom svaren på frågorna!! sen är man färdig pluggad för idag! blir att läsa lite imorgon bitti sen hoppas på att få ett mvg på provet :D

snart dags att sova! skönt!

inte långt kvar till lov heller! går ju som sagt på lov efter skolan nästa onsdag! underbart :D

blivit paxad av sofia någon dag också! så får man skratta av sig som alltid<3


puss och godnatt<3


Fischer is tha one!

nu är det dags för en paus från pluggandet och ett inlägg om min fina vän Marie!

Ja vart ska man börja?! Denna brud är en sådan energifylld snygging att man knappt kan tro det! Hon är världens glädjespridare och göra alltid alla glada runt omkring henne! Här har vi en grym höger ytterback som inte låter någon komma förbi henne! Och då menar jag verkligen ingen! Tränaren säger att vi ska få dem att tugga gräs, det är precis vad Marie lyckas med! Man blir glad bara av att se den lilla pricken! Hon brummar på i bilen hela tiden ;) Ja vad ska jag mer säga, alla vet ju redan hur snäll, underbar, snygg och cooooooool du är!!! Och vi taggar träning imorgon och sedan vår tripp till donken som kommer inom en snar framtid!

Här har ni en bild på snyggingen!!




VINKA TILL POLISEN!!!


när ska jag lära mig? :o

varje dag efter skolan är jag sjuuukt trött! vissa dagar håller jag mig vaken och visa vilar jag någon timme

men varje gång när jag vaknar är jag ännu tröttare, typ som att jag vill gå och lägga mig på riktigt, sova och vakna nästa morgon istället
det känns ju som att jag borde lära mig egentligen, men det är ju ganska skönt att sova :(

menmen, nu tänker jag gå in och äta, bli pigg och sedan plugga!!! frågan är om man måste tvinga i sig en kopp kaffe :( vill verkligen inte men måste man? :(


regnet faller

man blir ju sjukt glad när man äntligen slutar! sen kommer man ut och ser att det regnar :(( yey och jag ska cykla.. hallelujah!


glömde!!!

säga att jag har världens träningsvärk i rumpan från utfallen på träningen!


vårkänslor!

en glad mongo tjej hälsar att det är vååååååår!!!!

och idag får Frida & jag veta om hon får!! hoppas :D

nu är jag snart i skolan och går som tur är vara till 3 :D

ha en bra dag!!


cykel frukost!

ja då var man på väg igen! ännu en sovmorgon! dock sov jag inte så mycket :(
menmen! nu ska jag fortsätta cykla så att jag inte missar bussen :o

puss!


man kan inte ha tur hela dagen

g på geometri provet - check

g på geografi provet - check

träning - check


nej nu är det dags att sova! är glad över det jag lyckats checka av men nyss råkade jag trycka på tidslinjen på fb så nu har man den... fyfan :( ville verkligen inte ha den!!!

aja! godnatt på er <3


i väntan på att åka hem

efter provet som gick ganska bra, fick nästan vg^^ så pratade jag med läraren och fick åka hem, eller aa ta tåget till Södertälje för att hämta det jag glömt! pratade i tele med Frida i flera timmar under de tiden! galet ;) blev en snabb tur på stan sen vidare till pappas jobb :) suttit och pratat lite med Jarno men nu gick jag ut och satte mig i bilen!! dunkar musik och väntar på att få åka hem!

bjuder på en riktigt ful bild men jävligt god glass :D


till Frida!

jag äter...


kära morgon, jag vill inte träffa dig idag

usch vad jag inte orkade gå upp ur sängen imorse! ville bara ligga kvar och sova! men nej inte det inte utan här måste man upp och ta sig till skolan :( usch vad jobbigt!

men nu när man suttit här i 1 timme och pluggat så börjar man väll vakna till lite! 40 min sen har jag prov och jag har inte pluggat och just nu kommer jag inte ihåg något alls :( så det känns ju som om man failar på det där! aja jag får vara bättre på nästa prov :)

nu ska jag fortsätta med ekonomi arbetet på Bullanders så att det blir lite närmre klart än vad det är nu! Sen efter provet skippar jag lunchen så att jag kan fortsätta med det här så att jag slipper sitta hemma med det! Har tillräckligt mycket känner jag :o


Men jag taggar träning ikväll som fan! Ska bli underbart, hoppas kroppen håller :D Fast det ska nog gå att ordna i 1,5 h :D


inte fan ska man ha turen med sig!

ja plugga var det ju jag skulle göra! nej men är man inte begåvad och glömmer det viktigaste hemma hos mamma.. plugg till provet imorgon, individuella valen, idrottsprovet och mycket mer :(
men började på svenska frågorna.. gick nte så bra, aja nya tag imorgon innan träningen tänkte jag säga men får bli innan skolan då jag är där 8 och börjar 9:50, sen måste jag ta tåget direkt efter skolan till mamma och hämta skiten...

håller mig nog vaken en stund till sen blir det sov dags!

så nattinatti mina vänner <3


En privat diskussion

Medan jag fixade maten stod jag och pratade lite med mina två bröder, det blev mest jag och Daniel (min storebror) som pratade! Men vi kom in på förhållanden och sen vidare..

Oftast blir en tjej kallad slampa om den legat med typ 5 pers men en kille kan ligga med 15 olika brudar men är fortfarande i "cool" stadiet bland andra killar, det är ju ganska sjukt anser i alla fall jag :o
Men i alla fall, vi kom senare in på en lite privatare sak men känner att jag kan skriva vad jag känner för och aa vill veta om någon annan har en annan åsikt en min bror angående det.

Vi kom in på det genom att jag berättade om en person som tydligen har det väldigt ofta och har ett lite sådant rykte. Men iaf! Att bli tagen i röven. Det är ämnet.. Många killar verkar tycka om det bara för att det är så tight. Min storebrors svar till det är att de antagligen har smal kuk osv. Sen sa han även att han skulle jämföra det som typ bög. Alltså de gör ju det och då tycker han att man lika gärna kan gå och bli bög. Det är ju lite rätt som han säger men aa jag vet inte riktigt :o

Shit vilket jävla ämne! Aja alla åsikter om det är välkomna! Bra som dåliga!


Nu ska jag starta avbockningen på min plugglista :(
PUSS!!


hmmm vad kan vi ha ätit? ;)

känner mig riktigt duktig som fixar maten!! grym brud ;) bortsett från den lilla skadan man kan se på bilden :( men man ska inte klara sig bort från allt!!

kommer ett till inlägg efter detta!! puss


såhär mycket plugg Frida :)


i väntan på bussen, men när inlägget blev klart satt jag på den (y)

snart kommer bussen och då blir det att åka sen gå till skolan :) börjar 12:55! awesome :D har matte se svenska då vi ska börja kolla på filmen jag redan sett ^^ sen vet jag inte om vi har ekonomi eller inte :o vet bara att vi inte har det på onsdag morgon = sovmorgon!!!

annars ska jag fan plugga idag, lite saker jag måste bli klar med, plus att jag har idrottsprovet på torsdag och matteprov nästa tisdag :)

för er som inte vet så går man på lov i slutet av nästa vecka!! jag på onsdag efter skolan då vi ska iväg till visingsö med laget men ni andra på torsdag efter skolan! najs ;)


hur skönt är det inte att åka till skolan kvart i 12??!

då var man halvvägs till bussen!


on my way to Strängnäs

då sitter man på tåget mot Strängnäs för att bli upp mött av pappa och åka vidare till matchen i Enköping mot fanna!

skit taggad även fast jag inte fått många timmars sömn! men det gör inget :) har räddaren i nöden!

puss!


bilder är alltid fint att ha!

kan ju börja med bilden på lillebrorsan! han fyller fan 15 på tisdag!!! = byxmyndig.. han liksom :o det sista jag kan komma och tänka på är han ha sex inom en snar framtid :o det finns typ inte på världskartan :s jag blev ju liksom av med oskulden i hans ålder och jag tyckte jag var gammal men om han skulle bli det skulle jag typ svimma :o nej men kan liksom inte tro det om honom så jag hoppas han väntar några år till! han behöver det inte XD





sen var jag ju på besök hos min lille bebis bob <3 och då måste jag ju självklart ta bilder! var lite elak och gav honom en dusch också men jag kände att det behövdes :( men aa han blev inte arg iaf :) han var så kelig och gullig <3





sen har vi ju snyggingen mollie och fjäskaren johan ;)





hittde även en bild på mig och niclas från när vi var små! hihihihi :)


it is night but i'm not asleep

borde man sova inför matchen? klart som fan att man måste men jag är helt ärligt inte trött :(

kom precis in efter en promenad med jacob :) lika mysigt som alltid! finns alltid mycket att prata om men tiden är knapp på 2,5 km, ska övertala honom att gå längre någon gång, men denna gång skulle han in och nörda ;) men lite hann vi prata om i alla fall så det var trevligt :)

annars har jag inte gjort mycket mer :o eller jo lira pinsamt nog ett lol game med challe, danne, kristian och teo :) vi vann och jag ägde.. not XD nej men vann gjorde vi men jag är lika dålig som alltid och det är jag stolt över :D

bjuder på en riktigt snygg ego bild på mig som innehåller några bilder ;) hahahha har man tråkigt så har man! kan ju inte klaga allt för mycket på utseendet men syns fan att en hel dag har gått!!



kommer göra ett inlägg efter detta med lite fler bilder :) som sammanfattar lite av veckan tror jag :o ska kolla vad jag har för bilder XD kommer i alla fall komma en på min lillebror som firades idag!


det börjar närma sig natt och sommartid!

glömde bort uppdateringen ;)
men det funkar ändå!! har firat lillebrorsan och varit social med släkten :)

sen var det ju det här dilemat med grannen, förra helgen såg det spökliknande ut och denna gången så det verkligen ut som en människa! hela stilla.. så jag blev ju lite rädd att någon hängt sig :o så självklart var man tvungen att gå och fråga.. visade sig vara en skyltdocka och jag antar att hans flickvän är stylist då hon hade extremt mycket skor, kläder, smink osv! dagens fail!

kom nu precis hem från willys där jag köpt ben&jerry's! muuuuums :D sen två kinderägg såklart!

mina två favoritgodisar är faktiskt:


what am I searching for?

fick frågan "vad söker du?"

jadu det var en riktigt svår fråga
för det första är jag inte ute efter ett "one night stand" eller en kk
jag är trött på singellivet och vill ha ett liv med kärlek och trygghet igen
och allt annat som ett förhållande innefattar
men speciellt att få älska någon och att bli älskad
oftast vet jag bara vad jag inte söker vilket dels är

- en kille som inte har något intresse för vad du gör eller vad du säger/pratar om
- en kille som kallar dig saker som han vet sårar
- en kille som startar ett bråk för minst lilla
- en kille som inte är den samma med dig som med vänner
- en kille som inte kan vara öpen och prata med dig om allt


men några saker vet jag att jag söker
det viktigaste
- en kille jag kan lita på varje sekund
sen även
- en kille som kan få mig att skratta och vara glad när jag varit ledsen
- en kille som kan ringa mig mitt i natten bara för att säga att han älskar mig
- en kille som ger trygghet
- en kille som tycker om mig för den jag är

sist men inte minst
- en kille med massa kärlek att ge och lika mycket att ta emot

för det är tamme fan det sista jagk unnat göra någonsin och det svåraste för mig att göra
så för den människa som vinner min tillit säger jag bara grattis för det är sjukt svårt


mohaha världens tråkigaste inlägg för er men för mig är det skönt att ha det nedskrivet lite vad jag söker iaf


mysig kväll med frida <3

är nu hemma efter en trip ner på stan med niclas! blev ägd av killen på gamestop..
träffade polly och hängde lite med henne och hennes polare :)
en snabb trip hem sen möta frida, gå mot donken så att hon kunde sminka klart sig XD vi träffa även några trevliga grabbar på vägen som vi snackade med, iaf den ena då de andra 3 var på cyckel ^^ sen vidare upp mot mariekäll, då jag ringer tim och fixar hans nyckel så jag kan träffa bob, så medan frida var två trappor upp hos hennes vänner var jag med min bebis! sen fick jag skjuts hem av fridas päron och nu sitter jag här efter att ha ätit lite morötter! mums!

tack för en underbar kväll bästavän <3


tvättsvamp!

kunde sovit till 11 ch ändå haft över 1 timme på mig att fixa mig.. men nä mollie glömmer bort ch smsar mig så jag vaknar :( hämnden är ljuv!

så nu har jag legat vaken i 1 timme och funderat lite.. och har en fullständigt onödig fundering som jag kom och tänka på igår i duschen XD då Lotta har en sådan här och jag har en hos mamma men inte använder den



för de som inte ser vad det är så är det en slags tvättsvamp
personligen tycker jag att den är onödig :o jag förstår inte riktigt poängen, håller du tvål i den så är det inte mycket av den du får på kroppen
det är ju mycket enklare att tvåla in sig med händerna?

eller är det bara jag som tycker det? :o


it is time

nu säger in hickande och nysande trött tjej godnatt och skriver imorgon :)

har ju trots allt en lååååååång sovmorgon ;))

nattinatti!


torsdag check!

hmm dagen i sig har bestått av en lektion :o
då började man ju som på bilden med att cykla 5 km! lätt som en plätt på två hjul men fatta lättare med fyra hjul och motor! aa men iaf redan då började man känna sig lite varm! sen kom ju cirkelfysen och handbollen och jag kan erkänna att då rann det fan! äckligt jag vet men det är sanningen ;) sen var det lunch.. men jag petade mest på maten och åt några små kyckling bitar :( sen när hälsopedagogiken skulle börja inser vi att vi inte har någon lektion.. och inte heller imorgon så jag börjar kvart i ett och får skjuts till ksolan! AWESOME! sen sprang jag till bussen, sen var det cykeln och därefter plugga och laga maten som sagt ;) och träning!! sen blev man utagen till matchen på söndag så det blir kul men det ska tydligen vara bra ^^

så har jag ju då bara det där förbaskade provet imorgon sen ska jag bara stämma av med pär och sen ta tåget till södertälje och fixa lite sen blir det dock att plugga plugga plugga :( sen får man se om man träffar någon på kvällen :)

nej nu känner jag att detta ointressanta inlägg ska få sig ett slut!

byebye äppelpaj!


duktig man kan vara ibland!

nu har jag pluggat några timmar och lagat pikelets! känner mig stolt att jag lyckades ganska bra och förstod det mesta av matten

men nu måste jag byta om och köra till träningen!! pusssss


helvete..

ja då var ju lyckan här.. not..

har tydligen fått ig varning i matte B pga ett prov jag hade 2 veckor att öva på, och nu sitter jag och pluggar på ett annat prov som jag har imorgon.. kan nada känns det som :( sen ringer pappa och säger att om jag inte får bort ig varningen kommer jag få utegångsförbud fram tills dess att den är borta.. fyfan :(
så nu framöver i två veckor (efter provet jag har imorgon) kommer jag att plugga matte några timmar om dagen så att jag klarar det provet :(

hoppas på det bästa för jag vill fan inte ha utegångsförbud!


bjuder på en till!


på väg!!!


godmorgon sverige eller nåt!

sjukt skönt att sova till man vaknar, och det kan inte bli bättre än att solen lyser starkt på fönstret! nu är det vår vilket betyder att det snart är sommar! fyfan vad gött :)

ja vad ska man göra i sommar? :o

vecka 28 är i alla fall bokad till att åka till kungshamn med familjen, och ikväll ska jag kolla om möjligheten finns att jag tar med en till :) så förhoppningsvis hänger frida med! om hon får, det går och inget annat kommer ivägen! man vet ju aldrig hur det blir med jobben! man måste ju ta det man får

runt en vecka någon gång på lovet ska jag & frida åka ner till skåne och tälta!! ojoj! jag må ha satt upp tält någon gång i livet men det har alltid varit pappa eller brorsorna som fixat det så jag bör nog testa någon gång på tomten innan! men funderar lite över hur fan vi ska göra med packningen!! kanske får man försöka låna till sig en sådan där backpack! vi får se!

annars ska jag förhoppningsvis jobba i sommar också! jag hoppas verkligen det för jag behöver pengarna!!! dels till tatueringar men även för bartenderskolan! sen vill man ju alltid handla nya kläder ^^ så jag håller en tumme för mig själv och även för att frida får jobb

mer vet jag faktiskt inte just nu! har inget planerat :o men när vi är i skåne ska vi hälsa på lite vänner :D bland annat den bästa fredrik! ska bli sjukt kul :D

NEJ SHIT NU MÅSTE JAG GÅ OCH ÄTA NÅGOT!!!! ska dra om 13 min!! ojoj!

kanske skriver vidare på bussen :D PUSS!


sommarjobb var det..

nästan 1 timme senare och jag känner mig nöjd för idag :) skippade svenskan och tar den imorgon i skolan :D
nu är det dags att göra det svåra :( leta jobb :(
hoppas på det bästa!


lets do this!!


ojoj nu är det ont om tid!

klockan slår snart sex och jag har massor att göra!!

- plugga
- leta sommarjobb
- ev städa

har i alla fall bäddat om sängen så det blir mysigt att sova i en nybäddad säng :D
dagen gick sjukt segt men imorgon är det tisdag och bara 2 lektioner sen träning så man får väll stå ut för att få ha det bra :D uppdaterar senare :D nu ska jag sätta fart! måste bara bestämma vad jag ska plugga! hade tydligen matte prov på fredag, jag som trodde det var nästa vecka :( så det måste jag i alla fall plugga!

så..

inför geometri provet
läsa igenom religions orden 1 gång
börja skriva lite på engelska uppsatsen
skriva svar på några av svenska frågorna

wiho vilken kul kväll! äsch det är snart över :D måste bara få det gjort :D
PUSS!


så jävla grymt :D

övningskörningen igår gick ju ganska bra :) pappa tycker iaf att jag är duktig!
fick bara skäll 3 gånger xd åkte i typ 15 rondeller sammanlagt :o galet!

matchen gick as bra då vi vann med 3-2! grymt jobbat tjejer! det förtjänade vi :D

sen var det hem, sova, äta chilla och sen sova igen xd


nu sitter jag och njuter av min sovmorgon, men snart är det dags att ta cyckeln till bussen :( sjukt kallt och blåser som helvete!! hoppas jag inte blåser med :o

puuuuuuuuuuuuuuuuss


aldrig får man bestämma själv när man ska vakna :o

vid 10 ringer pappa och försöker väcka mig, noway här svarar man inte! sen blev det igen vid halv 1 ^^ då blev det frukost, städning och raka benen! sen packa ihop grejerna så kom pappa och lotta vid halv 4, vidare till affären sen vidare hem och sova! vakna, gick in och kolla på film, mat - pizza, gick ut och pratade med mohammed i en timme på skype, alltid lika kul! men fasen vad tiden gick fort sen har jag kollat lite bb och nu ska jag sova inför körningen med pappa imorgon bitti! ojoj! 5 rondeller på vägen dit, 5 hem, fem 5 osv fram o tillbaka!

match mot kvicksund imorgon också! taggatagga!!

puss och godnatt :D


nolifer

livet kan ju inte vara tristare än såhär :o
klockan är inte ens elva, det är fredag och jag funderar på att sova för att jag har så tråkigt..
kul liv (y)


so fucking angry :)

ljuvlig dag!
tåget kommer, men ingen Niclas -.- = inget tåg kort = kan inte åka till tälje..
Lotta skulle komma runt 20 över direkt från jobbet, tåget gick 17 över
jag ringer runt överallt för att kolla om man kan köpa biljetten via telefonen men det gick ej..
så självklart blir jag rasande!!
1 min innan tåget går kommer Lotta :o
räddaren i nöden!! <3


onödigt och fail var dagens ord :)

då sitter man på stationen och väntar, om 50 min går tåget och Niclas kommer i tio ^^
fail dag har det varit, iaf lite!

dagen börjar med att jag typ försover mig så fick stressa, kommer till skolan, nej men då har man tappat nyckeln på vägen så fick knipsa upp det :( sen sitter man och fixar cv:t i runt 1,5 h :o så glömmer man dem nästan när man ska gå -.-

dagen i sig var ju inte bara lite onödig! första lektionen jobbar vi självständigt då de andra gör prov, 3 timmars hål, 50 min matte och engelskan är individuell
känns som att man kunnat ha en låååång sovmorgon idag!

nej nu ska jag fortsätta vänta på min lillebror sen blir det ta tåget och möta upp Frida för att lämna cv:n :)

i'll be back tonight ;)


tagga!

sova middag som ett barn - check!
fan vad det är underbart :D

åka till träningen om 1 timme och jag är fortfarande hemma själv :s hoppas pappa kommer snart :o det borde han i alla fall :)


dags att gå, igen

snart dags att hoppa av bussen och ta 2,5 vandringen hem, med morgonens vandring blir det i alla fall 7,5 km :)
sen träning ikväll! uuuunderbart :D

hade sjukt kul på idrotten, var volleyboll och kill laget jag var med i vann alla set även matchen innan :D grymma vi är!!

sen var det 20 min hälsopedagogik ;)

nu hem och vila lite innan träningen :D


long days isn't fun

tisdags träningen var lovely! så himla underbart att vara ute på plan och röra bollen :D

i skolan fick man även en inbakad fläta av Lejla, det var hennes allra första! duktig tjej!



var även skype med bästavännen!




onsdagen, veckans längsta dag.. gick helt okej :)
väl hemma skulle jag plugga så att jag kunde lämna in hälsopedagogiken som ska vara inne idag (torsdag) nej men då glömmer man frågorna plus svaren jag redan skrivit -.- sen tänkte jag plugga i skolan idag men insåg att jag kunde göra det hemma för jag hade sett ett dokument på fronter där det stod uppgift 1 och sen det andra, precis som papperet så jag antog ju att det var rätt..
nej men sen öppnar man den och då står detta....
Uppdrag. Roll.  Målområden. Fördjupning i ett område. En del fakta. En del egna reflektioner. Källa
Inlämning v 10

kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul!

aja får göra den ikväll innan träningen och klagar hon får hon stryk (a)
nej men aa! nu ska jag gå in och äta frukost sen blir det att gå till bussen då jag var så lat igår och inte fixade cykeln :(

pusspuss!


yeyeyeyeyeyeee

fail nummer 1 -.-
glömt religionsboken hemma hos pappa :(


juste! lite resultat på hårfärgningen kanske skulle vara bra ^^









GLASS FRÅN IGÅR!! MUUUUUUUUUUUMS!


the hell at home

snart börjar helvetet, denna gång inte i skolan utan hemma..

dagens plugg följt av resten av dagarnas att göra..

idag

skriva religion uppsatsen
plugga lite matte
skriva klart svenska uppsatsen om minoritetsspråk


tisdag

läsa svenska boken + eventuellt svara på någon fråga om den
plugga matte
eventuellt skriva på religion uppsatsen
fotbollsträning


onsdag

göra klart hälsopedagogiks uppgiften
plugga matte
skriva svaren på idrotts häftet
börja på geografin


torsdag

plugga matte
fortsätta på geografin
fotbollsträning

fredag

läsa svenska boken
skriva en halv sida om engelska filmen
göra klart geografin
plugga matte


så ser det ut just nu för jag måste fan bli klar :(
rolig vecka jag har framför mig :(
nej nu är det snart dags att börja med religionen.. buhu!!


wish me luck

helt plötsligt fick jag för mig att färga håret! så nu sitter färgen i och det är endast 5 min innan resultat!! ojoj hur ska detta gå :( tog igen färg jag brukar och aa färgen var rosa :o

bilder kommer!


on my way

nu bär det av på en vandring hem till Tim och kolla hur min lilla Bob mår!
sen hem och plugga, hade velat gå lite på stan men känner inte att jag har den tiden eller möjligheten

skriver senare ikväll istället :)
puss!


söndag är en seg och onödig dag!

godmorgon sverige! eller nåt xd

vaknat upp från soffan för kanske en timme sen :o
så nu ska jag vakna till lite mer innan jag bestämmer mig för att göra :)

nu kände jag att det här skulle bli världens dåligaste inlägg då jag inte har något mer att säga :o
men sen kom jag på, idag klockan 8 fick jag ett sms från markus som blev släppt tidigare och då blir man ju lite glad :)
så nu får man ju prata med honom igen i alla fall :)

nej nu ska jag nog äta frukost? eller något XD
sen ringa ett samtal :)

puss!


and it's night again

matchen gick helt okej!

efter första halvlek stod det 0-3 så det var lite segt :(
sen i andra fick jag spela :)
vi gjorde två mål men släppte in ett till så resultatet blev 2-4
men vi kämpade på grymt bra utan någon av vara målvakter då de var sjuka och skadade men sudda gjorde en grymt bra insats i mål!

tog mig hem till mamma, sov lite sen blev det att glo på melodifestivalen och jag vet inte om rätt lätt vann :o jag velade mellan henne och danny!

nu sitter jag i köket av någon konstig anledning :s har piss tråkigt och måste sova på soffan.. hallelujah!

vet inte vad jag ska göra men säger godnatt !


goodnight with mixed emotions!

med blandade känslor så säger jag godnatt!
nu ska jag få en 8 timmars sömn innan första matchen på 1,5 år :o
galet!

sen får jag förhoppningsvis träffa alex och viktor senare på lördagen! ska bli awesome :D
var förra sommaren jag träffa dem sist! wiho! och då var det bara lite snabbt :o

kort inlägg men nu måste jag sova :)

nattinatti!


It's time for some pictures!

EGOOOOOOO



Mamma, Daniel, Niclas & Jag



Min bästa barndomsvän som tog lite ego bilder i vintras <3



Mina underbara vänner <3


now it's friday and I like it!

äntligen hemma efter en hel vecka i skolan och nu blir det helg!
känner mig som ett litet barn då jag stannade upp på tv4 film som visar nils karlsson pyssling
sicka ord de använder och nils är såååå söt!!
vilken liten spillivink!

måste även berätta att jag är lite osmart som gosar med becky när jag är allergisk mot katt :(
dum tjej hallå!

kvällen spenderas hemma med att bara ta det lugnt och kolla på the voice sverige!
idag blev det inte att åka till tälje i och med träningsmatchen men imorgon så!

tänkte lägga upp världens ego bild som innehåller massa bilder på mig XD men gjorde den på telen när jag hade tråkigt sen blir det nog någon mer bild :) kommer i nästa inlägg!

pusspuss!


sometimes you have to suffer!

ja träningen gick ju annat än bra!

karusellen lyckades jag bra med och lite annat men när det kommer till skador så tänker jag fan klaga!
mina blodblåsor gjorde ont,
foten, knäna, ryggen och höften också!
så vad i helvete vill min kropp!

så nu har jag dampat av mig lite :)

annars så blir det träningsmatch på lördag så det blir upp tidigt! men ska bli kul :)
sen beger jag mig till tälje och vad som händer där vet jag ej :o eller ska ringa sofia nu och kolla vad hon ska göra och hoppas på det bästa :) sen har jag lång helg över måndagen då det är studiedag så det blir mys :)

nej nu ska jag kolla lite BB sen ska jag tamme fan sova!
och imorgon under min håltimme ska jag sitta med på något jag inte minns vad det heter :o man kan iaf få saker att röra sig, har jag för mig :o XD


It's a hard world they live in!

Hemma i sängen och har precis sett en video som jag inte kan beskriva med ord! jag vet inte vilket ord som är så starkt!

http://vimeo.com/37119711

Kolla på den och dela den på facebook!


Nu annars ska jag glo film innan vi ska äta och sen blir det träning! Får se hur det gör efter dagens aktiviteter, 5 km är inte jobbigt men att sedan simma i 20 min i sträck under press för att få betyg är lite jobbigare :o Men klarade i alla fall 26 längder utan medicin så jag är ganska nöjd! 20 var G, 26 var VG och 30 var MVG så om vi har simning i 3an ska jag fan med ha MVG :D

Nej nu blir det filmen! Pusssssss!


nemen godmorgon Sverige!

nu har jag precis kommit fram till busshållsplatsen och den går om 10 min ^^ känns inte bra men simning och inte heller att man är ofixad och ser ut som ett äckligt lik :o
två lektioner idag och sen får jag skjuts hem (a) därefter blir det väll att plugga sen träna sen chilla :D

uppdaterar senare! puss!


and when the day is over it's time to sleep

pluggandet gick ju sådär! hoppade över ett stycke jag verkligen inte förstod och sedan jobba jag vidare samtidigt so jag ena gången pratade med sötisen och andra gången min fina bästavän Frida :) men gick faktiskt att plugga lite samtidigt! sen tog jag en paus men tog aldrig upp pluggandet igen :(

har ju kommit på en jobbig sak :( om folk vill ha pappas nummer genom nätet kommer mitt upp eftersom mitt abonnemang står på honom och han har inget själv! så vi får se hur många samtal man får i framtiden! idag var det första ;)

inte taggad till simningen :( uschusch..

and with that said I'm going to bed !!

goodnight <3


where is my summer?

nej nu klarar jag fan inte av kylan längre!
hur länge ska den stanna? :o
det är ju hemskt!
visst jag kanske inte klär mig efter väder men någon går faktiskt och hoppas på lite värme!
känns lite som att det är dags att åka utomlands :o
förra året vid den här tiden var jag iaf brun efter thailand, kan ju ta om det men med annat sällskap :)

dags att plugga nu efter att precis ha kommit hem efter en låååång dag i skolan!
religionen blir att göra klart i helgen! och det var med basta!
nu ska jag sitta som en nörd och plugga matte, vilket jag behöver ett lycka till, till då jag är
SÄÄÄÄÄÄÄMST

men aja :) uppdaterar när jag pluggat klart och gör nå annat :))))) puss!

juste glömde säga att jag hittade mina älskade puss,kram,lycka & kärleks plopp idag! wiiii


a long day in hell

träningen igår gick grymt bra! trodde jag skulle behöva kliva av men inte det inte :D så jag är nöjd!

sen blev det hem, duscha, äta

halva dagen har snart gått, alla fall lektions mässigt, lite drygt att gå mellan halv nio och tjugo i fyra :( och då var man i skolan från 8 och bussen hem går tidigast tjugo över fem :( uschusch!!

nej nu ska jag försöka tänka ut något att skriva på min engelska uppsats :o har ni lite förslag så kom gärna med dem för jag är tom på idéer :(

skriver mer senare ;) pusspuss!


låt mig sova igen!!

att försöka plugga när man håller på att somna är inte direkt något man njuter av men om 50 min är det prov så vad ska man göra liksom :( önskar jag pluggade igår istället :(

vill bara hem och sova!!
men har bara två lektioner, prov och läxförhör! woho livet är la gött!! not
blir iaf att åka hem i sova innan träningen :) skönt! och ska bli underbart att träna igen, trots att jag inte är helt frisk, eller jag vet inte vad jag är xd


häromdagen var det en månad kvar tills Markus kommer ut <3 min lilla vän :( tycker synd om dig!!


pusspuss!!


äääääääckligt kallt!

ligger i sängen och fryser rumpan av mig! har precis varit in och ätit lite..
behöver plugga inför morgondagens prov men läste fram till sidan 18 och sen börja jag somna till så vilade lite innan maten och nu orkar jag inte plugga :(
känner mig som en lyckad tjej :o
har elementet på högsta värme och ändå är det äckligt kallt :( inte bra :(

nej nu ska jag göra något annat :o och hoppas på att värmen vill komma till mitt rum :(

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS!!


soon it's over!!

då var dagen slut!!
har precis fått tillbaka mitt ekonomi prov, hoppades på ett G men var nästintill MVG så jag är nöjd :)


on my way to school

då sitter man på bussen från centrum till syd för att ta tåget vidare till Strängnäs och sedan bussen till skolan, alltså bussbusstågbuss!!

känns lite segt att komma dit klockan 10 faktiskt men måste ju plugga så :o

nu har Frida lagt ner sin blogg :( pga blogg.se då hon inte kunnat se någon statistik vilket är rätt segt :o man vill ju ändå kunna se om någon läser den, så där var en stoooor miss från er blogg.se

nej nu ska jag koncentrera mig på att hinna med tåget, vilket inte verkar vara något problem då buss chauffören gasar på som om han var med i en jävla rally tävling !!

ha en bra dag mina vänner! kommer säkerligen ett inlägg när jag är i skolan, känns som att jag fått tillbaka lite blogg glöd, även fast det inte är något intressant jag skriver så är det i alla fall något!

pusspuss! <3


godmorgon!!

godmorgon små gullefjun!

haha! nu ska jag bara borsta tänderna sen ska jag gå till bussen och ta mig vidare till skolan!
kommer ett längre inlägg på bussen, tänkte bara säga det där och lägga upp en ego pic!


the tired girl is saying goodnight

ja då har man lagt sig i sängen för att sova!
ser inte fram emot att vakna imorgon för då måste jag städa eftersom jag inte orkade göra det idag ^^
men ska även förhoppningsvis träffa Frida en snabbis :)

kan dra min morgon dag lite kort!

plugga matte och läsa igenom geografin från 10 fram tills jag börjar vid 11:40!
ha massa lektioner
åka hem och plugga matte & geografi
sen sova!

vilken otroligt roooolig dag jag kommer att ha :o

sen dagen efter är det geografi prov och matte prov :(

jo förresten! jag hoppas att jag får veta hur det gick på ekonomi provet imorgon :)

godnatt alla fina! <3


hard work but it is a must

nu kan jag boka av 3 - 3,5 timmes matte räkning! dock var det inte många tal som räknades men iaf! (a)

två saker..

jag är sjukt jävla förbannad över att södertälje kommun är idioter!! de plockar bort oss 94or från att söka sommarjobb inom kommunen ett år innan de egentligen ska det! jävla bögar!! så imorgon ska jag ringa och pmsa lite på dem för det där är fan inte okej!

nu ska jag kolla på once upon a time sen får jag se vad som går på tv :)


Shopping!!

Blev ju inte riktigt som jag tänkt att handla ^^

Vindruvor
Morötter
Havredryck, mango&apelsin
Hallonsoda
Ben&Jerry's half baked


Nyttigt blandat med onyttigt!
Mums!!


You can't do more then try your best

Godmorgon min få läsare :)
Eller okej jag har varit upp någon timme faktiskt!



vad jag ska göra av dagen har jag faktiskt ingen aning om. Måste tyvärr plugga både matte och geografi då det är prov på tisdag.. kul :( Kommer få ig igen!
Denna helg skulle faktiskt varit den bästa på länge men man kan inte alltid få det man vill (=aldrig).

Diskuterade med Frida igår angående det man säger om att krossa en spegel och man får 7 års otur..
Om det verkligen stämmer så har jag bara sådär 4-5 år kvar, dags att gå i ide så länge! Fast man hoppas ju verkligen att det inte stämmer :o

Ikväll ska jag i alla fall sätta mig själv i matkoma! Kan inte åka någonstans då jag inte har bussremsa så ska spendera min kväll med mig själv, en påse chips, dipp, glass (kanske Ben & Jerry´s om jag orkar lägga ner de pengarna), liiiiite godis och någon dricka. Det kallas att äta bort sina smärtor, bli tjock och inte göra ett piss åt skiten.

Ha en underbar dag mina fina vänner <3


love it or hate it





jag vill inte ha det jag haft, då hade jag behållit det jag hade





make what you can out of it :)

nu är jag hemma efter några timmar på stan med den bästa :) då vi yra runt, kolla lite och jag ville ju verkligen inte köpa något.... men det blev 3 tavlor jag tyckte var väldigt fina :)



sen provade vi även lite byxor och käka lite på donken, här är fias glass :)





sen begav jag mig till tullinge där vi kollade på film och lyssna på massa musik :)
sen åkte jag hem vid halv ett :)
sjukt kul var det iaf :D


stress!

nu ska jag dra på mig ett par jeans, äta lite snabbt och sedan möta upp sofia på stan :) blir att gå runt lite där och snacka o fönster shoppa hoppas jag för jag vill verkligen inte slösa pengar :( men det sker ALLTID!

sen kaaaaaanske jag ska hem till min underbara vän david och glo på the last song och jag saknar dig som tydligen ska vara väldigt bra :D kommer bli trevligt det :D
sen hem och sova!

lördagen ska jag dö på och söndagen också!
hallelujah!!


kan ju berätta att jag förbereder en överraskning till en vän sen waaaaay back :) hoppas den personen kommer bli glad sen när det blir av :D
annars mördar jag den i sömnen ;)
nä skoja bara ^^

men nu ska jag dra :o
måste gå om tio min :o
ojojojojoj!!


don't get you hopes up to far

snart dags att sova för att ladda hjärnan för ett prov i hälsopedagogiken som jag INTE pluggat till, hmmm
sen blir det fara hem till mamma och vara där i helgen :)

har tänket lite över att fixa en frågestund då alla får fråga precis vad dem vill och jag ska svara så bra jag kan, men det känns inte som intresset finns!

så istället för det kan ni fråga saker när ni vill så lovar jag att svara på dem i ett inlägg :)


sovgott mina vänner <3


dilemman har vi alla!



kan ju börja med att jag just nu städar, eller aa håller på och lägger in kläderna i byrån till jag kommer till trosorna.. då jag inser att jag har tappat bort min troslåda!!! FYFAN VAD EPIC FAAAAAAAIIIIL!! omorganiserade lite senast jag städade och nu har jag ingen aning om vart dem är längre.. det var ju lyckat, lyckad tjej liksom!! så får försöka tänka ut nu vart dem kan vara! har ju inte så stort rum tack och lov :)