Träningsapp!!

Som många vet finns det enormt många olika träningsappar, jag själv har flera stycken och alla är gratis! Den jag har använt idag heter Träningspass, den som är gratis. Dagens fokus blev 10 min rumpa, 10 min mage och 10 min ben. Nu känner jag mig nöjd för idag!

Är otroligt laddad inför på lördag. Då jag och min skrutt ska till gymmet!! Känns som att det var evigheter sen jag var där! Men det ska det bli ändring på. Eftersom det bara finns i orten mamma bor i kan jag bara ta det när jag är däromkring! Så på tisdagar innan jag åker till mormor och på lördagar, förhoppningsvis med Hampus, blir det att gymma :D Sen fortsätter jag förstås med annan träning under veckan, så som t.ex. löpning och styrka :) Men bokade dagar för träningen vecka för vecka är:
Måndagar, träningspass på Friskis med Mamma!
Tisdaga, gym
Lördagar, gym med my love!

Nu hoppas jag att det är mat inom den närmsta timmen för jag börjar bli hungrig :D Idag blir det i alla fall pappa berömda pikelets :D

Go me!!!!!

Hemma från skolan efter en dag med bara en massa jobb på webshopen! Måste göra den riktigt bra för att få ett högt betyg :) Så kämpar och står på!

Ställde mig på vågen när jag kom hem och det visade sig att jag snart gått ner 3 kg! GO ME!!! :D Så nu ska jag som planerat dra på mig träningskläder så att jag kan träna :) Idag ska det fokuseras på lite olika delar av kroppen, mer om det efter träningpasset!

På väg till skolan!

3 km's promenaden till bussen är nu avklarad (Y)


Isigt värre!


Frukost: Weet bix, äggröra och ett glas vatten :)


Torsdag!

Två skoldagar kvar sen är det äntligen helg igen :D
Idag är det endast en 3 timmars dag! Så börjar 12 och slutar 15 :) Företag och administration så blir en del fokus på min webshop idag! Sen ska jag hem, träna, äta och ta det riktigt lugnt.
Morgondagen däremot är inte sååå rolig :| Börjar halv nio och slutar egentligen 4 men imorgon har jag inte sista lektionen som tur är så det blir lite tidigare i alla fall :)

Nu ska jag byta om och sedan gå in och äta frukost :D

Reason to be fit!


Girly!


Hej blöta jeans...


Dyngsura skor!

Tackvare detta regniga och blöta väder är mina skor redan dyngsura rakt igenom enda in till fosingarna :( Så nu befarar jag att bli sjuk, igen.. Ska trots allt ha dessa på mig till runt klockan fem ikväll!

Bra starta på dagen!


Snart dags att gå till tåget i regnet, inte skönt :(


30 Januari 2013

Gick upp 45 min tidigare än vad jag brukar göra hos mormor för att göra Niclas sällskap vid frukostbordet :) Men nu vet jag helt enkelt inte vad jag ska hitta på :o

Skoldagen ser i alla fall ut såhär:
- bild
- lunch
- svenska
- administration
- naturkunskap


Detta är vad jag hittills satsat på bortsett från träningen!

- Ingen läsk
- Knappt något mjukt bröd
- Dra ner på sötsaker enormt
- Äta nyttigare och mindre portioner
- Helst ingen snabbmat


Mormor levererar <3


Världens godaste semlor!! Små och helt ljuvliga :D


Niclas och mitt sätt att underhålla oss, dock förlora jag :(


Dags att få i sig något i magen!


Att vara i tid!!

Om eleverna måste komma i tid ska lärarna också behöva göra det? Vi får frånvaro för sen ankomst och i värsta fall slutar allt, vid för mycket frånvaro, med att man blir av med studiebidraget.. Men lärare verkar kunna komma och gå som de vill. Utan att något som helst händer? Det borde finnas ett frånvaro system för dem också. Som gör att de får löna avdrag och till slut riskerar att bli av med jobbet


Fyfan vad jag är bra!!

Dagens hiss

MVG i idrott B!! Så jävla stolt över mig själv :D


Bildlektion!

På dagens lektion blev det att jobba med bildmappen! Ska vara ens namn eller monogram. Och det ska symbolisera en själv :)

Min skiss hittills


Färdig spelat! Snart dags för första lektionen (y) Bild..


Me, and only me!


Fina brudar!


Godmorgon dagen!

Jogga till bussen
Misss första tåget för att första dörren var avstängd och orkade inte springa
Försenat tåg
Springa i 180 för att hinna med SJ tåg!
 
Morgonen har börjat bra (y) Blir en kort dag med 2 lektioner och jag slutar halv tolv, varje tisdag från och med nu ;)
 
Nu ska jag fortsätta denna dag med att spela Sims när jag kommer till skolan 1 h innan jag börjar egentligen!

Skön dag!

Har varit en ganska bra dag som bestått av träning och slappa!
Cykel, styrka och Jympa medel.

Sen blev det Nashville och två avsnitt av CSI och det sista har dragit sig mot sitt slut!

Så det blir att sova en god godnattsömn :)


Girly!


Kvällsmat!


Dags att bege sig till Jympa medel på Friskis (Y)


Hoppade upp på cykeln igen!

Det räckte inte med 1,5 mil i 30 min utan blev 2,8 i 1 h till :)) Börjar kännas lite i benen nu ;) Men nu laddar jag upp för ett träningspass på Friskis och Svettis med mamsen!! Klockan 18:00 smäller det :)


30 min cykling och styrkepass för mage och rumpa!


Tränings dags!


En helt okej dag!

På svenskan skrev vi vidare på våra dikter! Naturkunskapen var inställd, företagslektionen var eget arbete utan lärare = håltimme i 3,5 h, så pratade med min två andra lärare som ansåg att det var okej att jag åkte hem!!
Vilket gör att jag snart är hemma :)

Hemma väntar träning och sen käk!! Blir träning nu på förmiddagen och sen ikväll med mamma (y)


Frukosten serverad!

 

Då var måndag morgon tyvärr tillbaka..

Haft en toppen helg med min skrutt! Varit på bio, kollat runt på stan, myst framför film :) Men nu har han åkt till jobbet och här ligger jag funderandes på om jag ska gå upp nu eller sova några minuter till! Besluts ångest!

Kommer bli en seg dag idag, då jag slutar fyra.. Måste försöka få gå tidigare i alla fall så att jag hinner med 16:17 tåget :)


Girly!


Lördags gott ;)


Frukost! (Brunch)


Fredags gott!!


Laddar upp inför prov i internationell ekonomi!!


25 januari 2013


Men god morgon!


Lite träning

- Höftlyft
- Cyckling
- Plankan
- Plankan med benlyft
- Ben lyft
- Benlyft zick zack
- Crunches sneda
- Taksparkar
- Rygglyft
- Benböj
- Utfall

Idag blev det 40 sek x2. Nästa torsdag blir denna träning 40 x3, så blir lite ökning för varje vecka som går. Ibland är det övningar, ibland set och ibland tid.

Såhär får pluggandet mig att göra!!!




MEN NU ÄR JAG ÄNTLIGEN KLAR FÖR IDAG!!!!

Dags att byta om och träna lite :) Heja mig !!!

Plugg plugg...


24 Januari 2013

Blev en kortis dag i skolan idag, skulle slutat vid 3 men slutade runt två tiden :) Har hittills hunnit laga mat, äta den och nu värmt upp mig inför pluggandet! Imorgon har jag prov i internationell ekonomi.. Vill i alla fall ha läst igenom det en gång ikväll och en gång imorgon! Go me!!

Så ger pluggandet 2 timmar innan det är dags att träna lite :) I vanliga fall skulle det göras på loftet men nu blir det att tränga ihop sig på den lilla yta jag har i rummet. För det är SVIN kallt bara man kommer utanför sovrummet, så jag håller mig gärna här inne ikväll :)

Reasons to be fit!

aft

Lunch/Middag


I väntan på bussen, denna otroligt kalla och soliga dag!


Gårdagens experiment! Bars!


Ibland är turen här!

Går ut ur stugan och ser att Lotta är hemma! Så jag slipper gå i kylan till bussen utan får skjuts dit :)


Girly!


Denna onsdag!

Jag hissar en dag med endast 2 lektioner och jag dissar att jag inte kollade när bussen gick, då det visade sig att den går 30 min senare än jag trodde (y)

Börjar med att tåget är 20 min sent, men som tur är kan Mollie säga till buss chauffören att tåget kommer in en min efter hans avgångstid så att han väntar. Tackar för det! På idrotten är det 3 omgångar basketfia, som vårt lag tar hem alla vinsterna på! Sen blev det fyspass! Kändes lite när man har lite träningsvärk i ryggen efter gårdagens fyspass.. Blev en basket match och stafett i slutet.

Efter lunchen skulle vi haft hål från elva till två men ena lektionen flyttades bak och den andra ställdes in. Så blev lite administration innan jag slutade för dagen!

Nu sitter jag och väntar på bussen som går halv, med dåligt batteri på mobilen. Yey go me!!


Godmorgon onsdag!

Vaknar upp med ännu mer träningsvärk i ryggen! Utan att veta hur.. Vi hade ju intervaller, styrketräning och fotboll på idrotten men kändes inte som att ryggen fick jobba så jätte mycket men det kanske den fick!!

Dags att göra sig i ordning och äta frukost :D Håller en tumme för den kommunala trafiken idag!!


Nattinatti!

Ätit gott och varit i gott sällskap med min käre mormor som alltid på tisdagar! Nu säger jag godnatt och förbereder mig för den goda frukosten som kommer vänta mig imorgon :)


Kan även säga att jag är överlycklig att jag ALDRIG mer kommer att behöva ha filosofi och jag tackar för mitt VG så mycket!

Godnatt!!


Gottis!!


Kommunaltrafik!

Det räckte inte med några minuters försening i början utan de kände för att stanna så att man fortfarande sitter på tåget.. Någon min innan man ska vara framme säger de i högtalaren att vi ska stå och vänta på ett tågmöte i tjugo min!


Måste köpas!


Bild från innan pulkaåkningen!


No makeup!


Kändes som ett skämt!

Vaknade av att något lät, tryckte på mobilen och vände mig om för att somna om! Då funderar jag lite över hur mycket klockan egentligen är.. Visade sig att klockan var halv sex = dags att gå upp! Klädde mig, packade och åt en god gröt frukost, extremt mättande!!

Hittills var det första gången som jag och mamma inte behövde springa hela vägen till bussen ;) Då hade nog maten kommit upp!

Sitter nu och väntar på tåget, efter ha åkt en buss och ett tåg. Sen efter detta tåg som kommer blir det ett till tåg och en till buss (y)


Dags att sova när man ska upp halv sex imorgon..

Det värsta med att gå och lägga sig ikväll är att min älskling inte ligger här bredvid mig <3 Hade jag fått bestämma hade vi delat säng varje natt <3


Godnatt gott folk!!


Mums!


Kokar kvällsmaten efter ett träningspass med mamma!!


Dags att plugga lite!


Fulaste bussen!!


Bilder från Tom Tits!


Då var det dags för måndag igen..

Återigen sitter man på bussen mot skolan, en tidigt måndags morgon. Det är fortfarande mörkt och kallt ute vid denna tid!!


Min helg såg i alla fall ut såhär!

Lördag: pulkaåkning med Hampus och tjejerna :) Sen snabbt ner på stan innan vi gick till Tom tits som älsklingen bjöd mig på :) Riktigt skoj :))

Söndag: Låg länge i sängen, hamnade framför tv:n i vardagsrummet, åt lunch, åkte till pappa, gick 6 km med min duktiga skrutt <3 Kollade på once upon a time, middag, en halv film, sova!!

En riktigt bra helg med min älskling :)<3

Kommer ett inlägg sen med lite bilder :*


Pulka!!

Om två timmar är det dags för pulkaåkningen! Snön ligger på marken och allt är perfekt, förutom en sak!
DET ÄR MINUS 15 - 20 GRADER UTE!!!!!!!!!!

Kvällsgott!

Pressad apelsin
Vatten
Morötter
Apelsin


Dagens träningspass, fokus mage


Nu blir det lite träning!


På bussen!

Sitter i alla fall på bussen på väg till skolan, måste dock göra ett byte bara för att denna inte går hela vägen..

Sen blir det företag till tio i elva, lunch, natur, internationell ekonomi och psykologi! Go me!


Yey!!

Nu har äntligen någon från släkten acc!! Tog (bara) en vecka.. Men iaf!

Ska bli kul att kära känna dem efter alla dessa år!


9 månader <3

Tiden går snabbt när man har roligt kan man verkligen säga. Idag har jag varit tillsammans med min prins i hela 9 månader, tiden har verkligen gått sjukt snabbt. Har varit 9 helt underbara månader med dig Hampus! Jag älskar dig obeskrivligt mycket <3 Det kommer att bli många flera månader så jag hoppas att du står ut gullet!

Du är bäst <3

Vi ses senare idag min skrutt!! I love you <3

Nattinatti!

Nu har det blivit dags för mig att sova! Imorgon väntar en lång skoldag och ett lätt träningspass hemma hos mamma. Ska försöka somna snabbt, men det brukar inte fungera, bara om jag är jätte trött!
Snacka om att man märker av att jag är stressad, speciellt när jag ska sova! Då somnar jag efter typ ett år!

Godnatt mina vänner och sov gott! :)

Nyårs kyssen <3


Girly!


Stolt över mig själv!

Blev en hel del skrivande idag. Vilket har gjort att jag nu är helt slut i huvudet!! Men jag känner att jag har gjort en riktigt bra insats!

Dagens diss är i alla fall sendraget imorse, det var verkligen hemskt!!

ÄNTLIGEN!!

Nu har jag precis blivit klar med min uppsats om stress. Det är den enda skriftliga/teoretiska uppgift som vi kommer att ha haft under Idrott och hälsa B så det häller ju att man göra det ordentligt för att få ett bra betyg. Blev hela 5 sidor långt vilket jag är riktigt nöjd med. Men jag hade faktiskt kunna skriva en sjätte sida. Så om jag har lite extra tid ska jag nog göra det i helgen. Vet vad jag skulle skriva så det blir inte så svårt, vem vet jag kanske gör det redan ikväll? ;)

Ska i alla fall sätta igång med nästa skrivande. Det jobbiga, men det är värt det. Inte för att jag kommer att vinna utan bara att ha blivit nominerad dit gör mig själv stolt över mig själv :)


Ner klistrad framför datorn!

Dags att börja min plugg kväll! Ska skriva klart stress uppsatsen och sedan börja på min nominering till stipendiet kompass rosen! Massor att skriva där! Heja mig!

Promenad!

Enda gången man vill ha hela lektionen så har man den inte över huvud taget. Hade jag haft den så hade jag kunnat åka bil hem men nu blir det buss och gå. Får väll se det från den positiva sidan, träning!


I väntan på bussen!


Dagens hiss!

Hittade mitt halsband som varit borta i ett år!!


Motivation!!


Godmorgon!

Tredje gången man vaknar nu och det är då dags att gå upp!

Varje torsdag blir första gången strax innan sex, för då åker min älskling till jobbet som en riktig man :) <3

Andra gången idag var när jag vaknade av kramp i vaden, sendrag eller vad det nu heter! Hemskaste känslan! Det var iaf någon timme innan jag egentligen skulle upp!

Nu kl nio ringer det riktiga larmet och det är då dags att gå upp! Känner dock i vaden att den första stunden kommer att göra lite ont!


Citat ur filmen Modig!

" Himmel, plättar och pannkaka "


Girly!


Stress eller väntetid?

Såhär på onsdagar har jag och välja på två olika tåg för att ta mig till sj tåget. Det ena gör att jag måste vänta i 35 ni och det andra gör att jag har 5 min på mig att ta mig till tåget.

Självklart bestämde jag mig för att ta det senare tåget! Hade ingen lust att vänta och det behövdes skottas hos mormor. Dock har man oturen med sig då rulltrappan fortfarande är trasig och vägen upp är lång. Riktigt lååång!!
Spring spring och jag är framme!
Tidigare än jag behövde och tåget är i tid!

Och med det vill jag säga att lite stress kan ge en mer tid. Vilket alla nog gillar!


Mot skolan!

Nu när det är färdig skottat är det dags att gå till tåget :) Håller en fett tumme om att det år i tid, annars är jag körd!!


Snart dags att sova!

Som varje tisdag så blir det tidigt i säng! Strax efter nio ska jag ligga ner krypen under täcket färdig för att sova!

Imorgon väntar en lång dag av arbetande för hjärnan min! Men jag får träffa min skrutt igen, vilket jag får varje torsdag. Den turen har jag <3

Vill i alla fall bli frisk nu så jag kan träna bort lite fett!! Suger att vara sjuk och lägga på sig! Bara att friskna till och dra igång igen :) I början av nästa månad fixar jag gymkortet och börjar träna med mamma på måndagar!
Håller en tumme att man kan få med älsklingen till gymmet en gång varje helg (a)


Teoriplugg på vägskyltar + en liten liten glass!


Fruktkick!


Citat!

" Var dig själv, det finns redan så många andra "


Äntligen slutat för dagen!

Nu sitter man på tåget mot tälje! Sen blir det byte för att ta sig hem till mormor :)
Finns en stor chans att där väntar skottning, får hoppas på att mormor inte gjort det än så att hon får vila!


X2000 tåg till Strängnäs! Inte varje dag ;)

Då sitter man på lite finare tåg med bistro och allt! Var 1,5 år sen sist! Men jag undrar hur det kommer sig att detta åker till Strängnäs. Har aldrig här och ska inte kunna hända xd


Mot bussen!


Kvällens räddning! Fänkols te :)


Nu har julen dansats ut!

Då var den fina julgranen nerplockad, tyvärr! Den som var så himla fin!! Blir bara att längta till nästa jul då den plockas fram igen! Det enda med julen nu som jag tycker kan försvinna är kylan, den är hemsk. Men allt julpynt, så som julgranen och stjärnorna i fönstret, kan gärna få stanna tills sommaren i alla fall :)

Snart är det dags för sömn! När CSI är slut blir det bara att borsta tänderna och krypa ner under täcket!

Äntligen hittar jag serien jag väntat på!! Wiho!!


jeffrey campbell


Vadå ge mig!!!


Förväntansfull!!

Jag är som ett litet barn på julafton! Suttit och väntat sen i fredags att mina släktingar ska kolla fb. Hittills har dem dock inte gjort det! Är grymt förväntansfull och vill bara att dem ska svara, nu nu nu nu!!!

Släktingar som jag inte visste fanns för 6-7 år sen. Släktingar jag inte skrivit brev till sen 5 år sen! Allting känns så knas. Frågan är bara om de kommer att tro att JAG är JAG och ingen random som säger att vi är släkt!

De har trots allt semester/lov nu så man vet aldrig hur lång tid det kan ta. Men jag hoppas på så snart som möjligt!

Tränings uppehåll!

Då jag är sjuk tänker jag inte träna alls. För annars kommer det bara hålla i längre :( Så jag kämpar på för att bli frisk innan träningskläderna åker på igen! Tråkigt dock för annars skulle jag tränat med mamma idag på friskis!

Krya på mig själv!

Sista lektionen!

Sitter i alla fall och väntar på att sista lektionen ska börja! Ska börja nu vid kvart över men vår lärare brukar aldrig komma i tid.. Verkar inte vara så många som ska vara med på denna lektion heller. Wiho mer repitition nästa gång..

Känns bra i alla fall att ligga steget före dem men chansen attt få hjälp är då inte lika stor. Men jag kämpar på i min takt och lär mig vart efter!

Moget!

Extremt moget av en person som aldrig är i skolan, utan alltid är hemma och är sjuk, att klaga på mig?

Jag är sjuk men tar mig till skolan ändå? Jag är sjuk men väljer att vara med på idrotten men ta det lugnt?
Nej men då är man inte alls sjuk, nejnej?
Idiot!

Girly!


Naturkunskap B

Ibland är det skönt att kunna sitta o slappa på en lektion när den är så lång. 30 min av lektionen (1 h kvar) har gått åt repetition från i fredags. Så då kunde jag passa på att slappa!

Men nu är det dags att ta pennan i hand och skriva!

Crazy!!


Kuligt värre..

Knappt sovit en blund och nu står man här i kylan och väntar på bussen! Känner att det blir en bra dag...


Sjukling på väg!

Känns kul att jag börjar bli sjuk! Verkligen.. Att vara sjuk är bland det värsta jag vet!

Godnatt!


Fruktsallad!


Släktforskning!

Igår fick jag för mig att göra lite släktforskning efter min biologiska släkt på pappas sida. Det enda jag hade var ett långt släktträd och en bild på två av mina kusiner, men bilden är från 2006. Ville leta upp dem på facebook så att man kunde ha lite kontakt med dem i alla fall. Eftersom jag inte har träffat dem än.

Hittade en kusin och genom henne hittade jag några fler släktingar och genom dem hittade jag dem jag kunde hitta där!! Är i alla fall säker på att jag hittat rätt. Blev dock det imorse då jag sökte vidare och hittade min faster.

Skulle vara kul att kunna träffa dem inom något år men vi får se hur det går..

Hörde igår att det blir 2015 som min familj åker dit, och då ska tydligen deras två vänner med.. suck! jag kan ju säga redan nu att jag tar mig runt på egen hand för jag åker dit för att träffa släkten och ha roligt. Inte för att de ska kunna åka och se massa olika platser....

Samtalet man bara kunde drömma om!

När det inte är så lång tid kvar på bussen ringer Lotta och säger att hon kan hämta mig där! Yes! Jag slipper gå!


En riktigt bra dag!!

Idag har det verkligen varit en toppen dag!

Seminariumet gick super bra och jag pratade massor. Så känner mig riktigt nöjd med det!
Sen kom jag på vad jag skulle göra för webbshop och har gjort en header till den!

Det var en rolig och intressant natur lektion också! Vi fick instuderingsfrågor som vi svarade på och sen hade vi en komplicerad men intressant genom gång.

På internationella ekonomin fick vi träffa den nya läraren. Man märkte direkt hur duktig hon var. Kommer nu att se fram emot hennes lektioner! Vi började även med nästa uppgift som hon förklarade riktigt bra :)

Psykologin var inställd för läraren hade blivit sjuk. Var nog lika bra då det minst var 10 st som inte var i skolan..

Nu sitter jag på bussen hem till pappa, sen väntar en kall promenad dit.. Saknar min halsduk väldigt mycket idag!!

Nu har i alla fall jag gått på helg!! :D


Seminarium - marknadsföring!

Om bara några minuter är det dags för seminarium.. Inte så jätte taggad men jag tror att det kommer gå bra! Det är bara att göra sitt bästa, mer kan man inte göra.

Handlar om tre kapital ur boken nextopia, ingen bok jag rekommenderar att läsa efter de tre kapitel som jag har läst.. Får se hur mycket jag kommer ihåg när det väl gäller att prestera!

Go me!!


Hatar tidiga morgnar!

Att behöva gå upp såhär tidigt känns hemskt efter att ha haft två dagars sovmorgnar.. Ögonen vill knappt hålla sig öppna och kroppen vill inte ta mig ur sängen! Det värsta av allt är hur lång dag det är som väntar mig.. Börjar halv nio med seminarium, slutar fyra med muntlig redovisning! Mmmm älska livet, fast nä? Hoppas dagen blir bättre än den känns nu!

Hemskt att varje morgon bli väckt tidigt, och även under natten. För att ens bror sitter och spelar utan någon respekt till att jag går i skolan och faktiskt behöver min sömn? Det roliga är att jag själv inte får säga till, så lycka till sista terminen i trean!


Dagens träningspass!

- 10x3 biceps curl med hantlar, 6kg
- 10x3 kaninghopp
- 10x3 militärpress med hantlar, 6kg
- 10x5 höftlyft
- 300 situps
- 10x3 armhävningar (tjej)
- 8x3 hantellyft åt sidan, 6kg
- 10x3 en övning jag än inte hittat namnet på -.-

Ökar med en övning för varje styrkepass!

Dags för lite styrketräning!


Städat och klart!


Dags att städa!


Frukost framför tv:n!


Min dag!

Såhär ser i princip hela min dag ut kortfattat..
   - Äta frukost
   - Gå till bussen
   - Åka till skolan
   - (Äta lunch)
   - Företag i 2 h
   - Administration 40 min
   - Filosofi 50 min
   - Ta bussen hem
   - Få skjuts?

   - Städa
   - Styrketräna
   - Plugga
   - Sova

My day

Har hittills lyckats komma till April på min träningskalender. Går långsamt men är noga och kollar mycket datum osv! Är dock dags tt krypa ner bredvid min skrutt under täcket och sova :)

Innan det tänkte jag snabbt berätta om min dag!

Gick 2,5 km till bussen, hann då få skavsår :(
Hade doppboll som uppvärmning på idrotten. Sen var det lite fys/konditions tävling.
     - Springa till mattan, göra tio upphopp, springa tillbaka. Vi var tre i laget och turades om under 3 min
     - Springa, hoppa över två höga plintar, runda konan, ruscha tillbaka, turades om under 3 min
     - Springa med basketbollen, skjuta mot korgen, helst träffa, springa tillbaka, turades om under 3 min
     - Springa till mattan, göa 5 situps/armhävningar, springa tillbaka, turades om under 3 min

Hade lång lunch, sen svenska, administration och naturkunskap..
Gick in till centrum och gjorde vårt normbrytande experiment

Blev sen hämtad av min skrutt :) <3

Nattinatti!

Girly!


Godmorgon mörka morgon!

Idag lyckas man vakna strax innan klockan ska ringa! Det, tackvare att min bror sitter och babblar är han spelar, med öppen dörr.. Schysst!

Dags att göra 100 situps sen klä mig och fixa o dona! Till sist blir det frukost.

Men halv nio går jag hemifrån :)


Dags att krypa ner!

Har blivit dags att göra 200 situps innan det är dags att krypa ner under täcket! Imorgon väntar en lååång dag! Men upp runt åtta blir det i alla fall. Bjuder på denna vackra bild nu på kvällskvisten.


Girly!


Påväg hem!

Idrotts lektion och webbdesign var det som hände idag! Ingen filosofi pga fel på schemat.. Men jag klagar INTE!! Avskyr verkligen det ämnet


Isprinsessor!

Idag stod det skridskor på schemat! Jag och Mollie var proffsen på isen, ibland iaf!
Vi var duktiga för att vara de enda tjejerna och spela med folk som delvis spelar hockey!


Loka - naturell

Värt alla pengar i världen när man är törstig och mår illa!!


Första skoldagen detta år!

- klockan ringer inte
- hinner inte äta frukost
- springer till bussen
- bussen kommer försent
- missar tåget
- spyr nästan
- tar nästa tåg
- springer upp för en låååång trasig rulltrappa
- hinner med sj tåget

FIN MORGON


Dagliga 200 situpsen!

Hade nästan glömt bort mina situps! Så la mig ner på golvet och gjorde två hundra! Måste bättre minnet lite annars blir det 200 på kvällen istället för 100 morgon och 100 kväll..

Det är iaf något jag har bestämt mig för att göra! 200 om dagen!

Många säger att situps inte hjälper men några säger att dem gör! Så jag ska ge det en ärlig chans i några månader iaf. Om inget resultat byter jag till något annat. Men har man tur så ger det resultat till slut!

Godnatt mina vänner!
Måste bara säga att jag saknar min pojke efter att varit med honom i två veckors tid! <33


back to reality

Imorgon väntar skolan.. Känner mig inte riktigt färdig med att ha lov än men får bita ihop och kämpa på nu sista halvåret i gymnasiet! Heja mig själv!!

Studenten börjar närma sig allt mer att snart kommer det nog att märkas! Men för mig blir det att ta en dag i taget för att klara sista terminen!


Kvällsmat!

Idag blir det grönsakssoppa och ett knäckebröd!


Pluggar sådär bara..

När man ska läsa en stor bunt papper från en film så är jag glad att jag har lite dyslexi! För nu kommer mitt läs program till användning och jag slipper läsa utan kan bara lyssna :)


Plugg plugg!!

Man börjar känna av att skolan börjar imorgon! För denna dag har varit plugg plugg and still is!! Huvudet börjar värka lite nu asså.. Men det är bara kämpa på! Börjar i alla fall närma mig slutet på idrotts uppsatsen.


Girly!


7 januari 2013

Imorse skulle min älskling åka härifrån vid halv, tio i ringer han och frågar hur man åker kommunalt..
=
   - Ja var tvungen att gå ut och fixa parkerings biljett
   - Fick följa honom till bussen
Eftersom jag kommer från sängen och är ap trött orkade jag inte byta om utan drog på mig jackan och gick ut i min pyjamas! Nya modet skulle man kunna säga ;)

Var uppe ett tag efter det men sen var jag verkligen tvungen att sova, men vid 11 v aknade jag till liv igen :D Så efter jag kollat på paradis hotel blir det att plugga och någon gång undertiden kommer pappa och hämtar mig för att vi ska fixa alla biljetter inför skolan.. woho...

När sömnen inte vill ge med sig!

Inte får man sova inte! Vill vara trött men verkar inte som att det blir på ett tag! Så tog mig i kragen och la mig på golvet för att göra 300 situps, vanliga raka och sneda. Nu blir det lite vatten sen 100 till! :)

Hoppas alla får sova!


Sammanfattning av dagens träning!

Blev ett 45 minuters pass från en tränings dvd med inriktning på ryggen och magen! I och med att jag vill börja lugnt valde jag nivå ett och inte två, men tog ändå den längre variationen.

Allt gick super bra förutom att man fick lite ont i handlederna.


Before I Die



Dags att träna!


Hobbit - En oväntad resa

Såg som sagt den första filmen av Hobbit igår. Den var otroligt bra! Grym helt enkelt!! Längtar tills de två andra kommer ut. Det bästa av allt med dem är ju att de är från Nya Zeeland. Jag rekommenderar verkligen alla att se denna film. Och för dem som inte har sett alla tre sagan om ringen filmerna bör göra det.

Man ville inte att filmen skulle ta slut igår. Det kändes dock som att tiden sparng förbi för helt plötsligt hade de tre timmarna gått och den var slut.




Dagens lunch!

Nere på stan blev det en grönsallad med kyckling! Smakade jätte bra och blev riktigt mätt :)


Dagens promenad!

Idag har jag kommit upp i ungefär 7,2km. Lite senare väntar ett litet styrkepass. Blir nog något liknande av det jag gjort tidigare.


About me ♥

Tänkte berätta lite om mig själv vart efter, små som stora saker! :)


- Jag är endast halv svensk, den andra hälften är nya zeeländsk. Då min mamma är från Sverige och min pappa från Nya Zeeland. Har varit där två gånger, en när jag var liten och en gång när jag var 10 år.

- Vänsterhänt

- Stjärntecken vågen

- Har allt som allt 13 syskon. 2 hel, 1 halv, 3 bonus syskon och 5+2 låtsas syskon

 

Dags för brunch!

Två pressade apelsiner och en portion gröt med lingonsylt!


Hobbit!

Då bion inte blev av häromdagen så bär det av dit nu! Har fått höra att den ska vara riktigt bra och det tvivlar jag inte heller på!


Ny design!

Under letan efter en ny design kommer jag bara ha denna enkla för att inte göra det så rörigt! Jag hoppas att jag hittar någon så snart som möjligt så det blir snyggt!

JustGirlyThings


Kämpar på!

Blev till slut att göra 100 situps igår för att bli lite tröttare, sen lite senare somnade jag iaf :)

Idag var det att vakna halv tio och nu har jag precis gjort 100 situps för att börja dagen bra! Nu är det dags att få sig något i magen :)


Vad är sömn?

Hatar verkligen att inte kunna somna!! Här ligger man vaken fortfarande efter att ha försökt i 1 h hittills!! Snacka om att det verkligen är dags att ställa tillbaka dygnet.. För på tisdag börjar jag skolan igen! Sista terminen på gymnasiet. Studenten here I come!

Morgondagen (senare idag) kommer i alla fall med lite skoj! Blir bio med Niclas, mamma och Hampus. Äntligen dags att se Hobbit! :D

Ska nu fortsätta försöka och hoppas på resultat. Annars får jag väll lägga mig och göra 100 situps :)

Natti!


Citat ur Horton !

"En person är en person, oavsett format"


Träning idag också!

En promenad på 7,7 km följt av lite styrka när man är inne! Dagens styrkepass bestod av

- 100 situps
- 15x3 höftlyft
- 10x3 kaninhopp
- 10x3 armhävningar (tjej)
- 10x3 biceps curl med hantlar
- 10x3 militärpress med hantlar
- 8x3 hantellyft åt sidan


Mitt mål!

Att ha ett slut mål att bara gå ner i vikt fungerar inte för mig. Då jag vill bygga muskler samtidigt. Och som alla vet väger muskler mer än fett. Så som många andra skulle säga är mitt mål att bli nöjd! Nöjd med mig själv och hur jag ser ut.

Delmål är alltid viktig att ha! Armhävningar är t.ex. något jag är ur usel på så att ha flera olika delmål om att klara allt fler riktiga armhävningar kommer jag att ha. Även att springa ett visst antal km på en viss tid.

Mina delmål kommer att dyka upp vart efter! Godnatt :)


Natt träning mm.

Dagens träning idag var en 5km promenad och nu har det blivit lite natt träning!

- 100 situps
- 8x3 hantellyft åt sidan
- 10x3 militärpress med hantlar
- 10x3 biceps curl med hantlar

Då jag är otroligt svag i armarna har jag valt att börja väldigt lätt för att inte överdriva. Så vikten jag kommer att börja med är 5 kg. Som är enligt mig en väldigt mesig vikt men jag tränar för mig själv och inte för någon annan. Och som Hampus säger, det är i alla fall en början. Vilket är väldigt sant!