Update!!

Nu i helgen kördes det flyttlass, bars det massa grejer och byggdes det! Så nu har vi i stort sett flyttat, vilket är riktigt skönt :D
Underbar pojkvän som ville hjälpa till <3
Blev även en snabb tur på Ikea vilket var riktigt kul :D

Bortsett från helgen så har jag betat av en del grejer i skolan!
Detta återstår:
- Marknadsplanen
- Marknadsrätt
- Hemsida individuell
- Komplettering i psykologi
- Teckna fritt

Marknadsplanen blir garanterat klar imorgon då jag endast har lite grann kvar plus en annons som ska in där! Sen planerar jag även att göra klart marknadsrätten för att få det överstökat!!

Hemsidan har jag endast en knapp kvar på och den fixar jag fram på onsdag (Y) och kompletteringen sker inom de närmsta dagarna!!

Den fris teckningen har jag börjat på och den görs klart på onsdagslektionen (Y)

Snacka om planering!! Men det är vad som krävs för att jag ska få ordning på saker och ting!

Nu ska jag sova för att vara laddad iför en ledig dag med pluggande imorgon.
Nattinatti!!

Kommer lite bilder från helgen också :))


New in!!

Lite nya kläder och så inköpta!! Stort tack till min bästa pojkvän som köpte klänningen, linnet och shortsen till mig <3 Världens bästa pojkvän <3

Sedan är det första gången någonsin som jag har köpt ballerina!! Så jag hoppas att jag törs använde dem! De är även mina reserv skor till studenten, ifall jag inte hittar några andra, vilket jag inte har lyckats med ännu :( Så just nu lutar det åt dem :)


Synd om mig!!

Hmm vad gör jag vaken såhär dags? Jo mår piss dåligt, ingen sömn då inte! Utan bara vänta ut det tills jag får sova en blund..


På lördag smäller det!

Då flyttar vi, med pappa, till Södertälje! Så igår packade jag ner hela mitt rum då jag endast är där två dagar i veckan. Så nu är det klart! Flyttlasset bär av på lördag :)


Tiden börjar försvinna!!

På två skolveckor framöver har jag en hel del som MÅSTE göras!! Känner absolut ingen stress... Detta är vad som står på listan hittills:

Naturkunskap
- Nervsystemet
Små företagande/Marknadsföring
- Årsredovisning
- Marknadsplan
- Marknadsrätt
Bild & Form
- Bildanalys
- GB-glass
- Seriestrip
Webbdesign
- Hemsida gruppuppgift
- Hemsida individuell
Internationell ekonomi
- Ekonomiskt samarbete i världen

Och då måste årsredovisningen samt marknadsplanen vara klar inom denna vecka (Y)

Så nu har jag inte mycket tid över till annat :(


13 månader <3

Idag har jag och min älskling redan varit tillsammans i 13 hela månader! Tiden går verkligen otroligt snabbt <3
Vet i mitt hjärta att vi kommer spendera måååånga månader till med varandra! Och det är verkligen inget jag kan klaga på <3

Jag älskar dig Hampus <3


I'm on my way!!

Idag fick man reda på att det är säkert att jag får MVG i administration & layout! Läste det på min förra skola och då gick jag ut med VG men fick en ny chans nu genom att läsa om hela kursen och jag har verkligen satsat allt!

Så nu är jag en bit på vägen för att nå enda fram. Vart är det jag vill nå då?

Som jag förmodligen tidigare skrivit är att jag sökt in på högskolan till hösten och för att komma in behöver jag hyfsade betyg. Vilket jag verkligen kämpar för nu!!

På högskolan kommer jag studera till förskollärare. Vilket många antagligen inte blir chockade över. Jag är otroligt barnkär och det har jag varit enda sen jag var liten. Redan på dagis tog jag hand om de yngsta barnen. Så det skulle vara helt underbart att komma in på högskolan för att kunna bli utbildad till det. Jag hejar på mig själv för jag vet hur jävla mycket jag kämpar!! Och OM jag kommer in så kommer jag bli så otroligt stolt och det skulle firas!!!!


Då var vi här igen.. På väg till skolan

29 dagar kvar till studenten, 29 dagar kvar till friheten!!

17 dagar kvar till Kroatien, 17 dagar kvar till sol&bad


Nu börjar det närma sig! Sitter på bussen på väg till tåget. Och när jag väl kommit till skolan kommer jag ha tagit bussen till tåget för att ta tåget till bussen för att ta bussen till tåget för att ta tåget till bussen för att ta bussen till skolan! Den ni!!

I skolan blir det bild, två timmar hål, svenska, administration och naturkunskap. Så på håltimmen får jag passa på att plugga så att jag kan checka av lite fler saker!! Mycket att göra nu sista tiden och mycket mer lär det bli..

Så jag hejar på mig själv att jag kommer orka och få hyfsade betyg :D

Hej för mig så länge!

Juste!! Har tidigare bestämt mig att jag ska lära mig teckenspråk och nu har jag börjat lite smått! Igår satt jag och mamma o övade!


Och så lunchen som äts nu!

Efter ha varit och lämnat cv på ett möjligt kvälls/helg och sommarjobb så förtjänar man lite mat!


Detta var dagens frukost!


Kvällsmaten serverad!

Havregrynsgröt med hemmagjord lingonsylt
Två knäckemackor med leverpastej
Ett kokt ägg
Ett glas vatten

Tillsammans med vattenmelon till efterrätt :)))


Back to school

Känns hemskt att vara tillbaka efter nästan en veckas ledighet..

Man inser då hur mycket man har kvar att göra och hur kort tid det är kvar.. Och jag som behöver ha lite bra betyg för att ha någon chans att komma in på högskolan till hösten!! Så det är en hel de att göra.. Stackars hjärnan!

Rörande studenten så har jag ännu inte hittat några skor.. Snart kommer jag få ett ryck och skita i det helt.. För jag vet verkligen inte vad jag ska köpa för jag hittar inga som väckt mitt intresse tillräckligt -.-


Lite balkongssolning efter 6 km gångna!


Kvällslyx!!


Fick hjärtberlocken idag och pusselbiten fick jag i julklapp!


Två dagars göra!

Igår blev det lite löpning innan jag åkte hem till min älskling! Köpte ett armbandsfodral till telefonen som jag kommer ha nytta av medan jag löper. Medan lillebrorsan kommer ha nytta av det på gymmet och kanske även han när han löper. Senare på kvällen tog jag och Maria (Hampus mamma) en liten powerwalk på ungefär 1h :)

Idag vaknade jag halv fem och trodde klockan var halv sex. Så jag gick upp och börja fixa och dona tills jag en timme senare insåg att jag var uppe en timme för tidigt.. Vid halv sju åkte vi iväg mot Skå för att spendera en halv dag där med mitt flicklag! Det blev 1 vinst, 1 förlust och 1 oavgjort, jätte duktiga tjejer :D
Sen åkte jag och Hampe till Vällingby där han klippte sig och köpte en ny berlock till mig <3
Väl hemma här somnade vi båda och vaknade upp vid halv sex!! Då fick jag lite ångest och tog mig en powerwalk! 1 timme och 15 min senare hade jag gått 8 km :) I converse.. Så tummen upp till mig :D


Lite frukost på det!


Min dag!!

Idag blev det några avsnitt av supernatural! Innan det var dags att springa till bussen för att ta sig till knatteträningen. På väg hem liftade jag med min älskade pojkvän från hans jobb. Bäst som han är så bjöd han mig på en av de nya magnumglassarna och en av de nya loka. Båda var faktiskt riktigt goda och något jag verkligen rekommenderar. Blev sedan en springtur och några squats före duschen!! Nu blir det en tallrik gröt och dricka! :D


Dagens brunch!

Gröt
Ägg
Morötter
Nyponsoppa
Vatten
(Y)


Saker som ska/måste göras denna sommar!

- Kroatien 1 v
- Strömstad 1 v
- Ut på sjön med Hampus
- Plocka jordgubbar i Hummelmora
- Träna massor
- Fotbollsskolan i 4 dagar


Frukosten serverad!


Den perfekta killen!

Har kommit på ett ämne som jag ska börja skriva om. Kommer att skriva punkter på hur en perfekt pojkvän är. Detta har inget med mitt eller någon annans förhållande att göra utan är egenskaper som gör en kille perfekt. Kände att det var intressant att skriva det och roligt att ha ett ämne i bloggen som återkommer!


Nummer 1

Den perfekta killen låter sin tjej ha killkompisar. Det är viktigt att fortsätta leva sitt liv även om man har pojkvän. Livet skulle bli urtrist om man bara hade tjejkompisar och sen sin pojkvän. En killkompis är så stor skillnad jämfört med en tjejkompis och att ha båda delarna gör ens liv oroligt mycket bättre! Om ens kille ger en ett ultimatum om ett val mellan honom och killkompisarna så är valet lätt. Dumpa killen och fiska vidare! Han är inte värd en sekund till om han begränsar dig så mycket att du bara får ha tjejkompisar.


Morgondagen:

- springa
- diska
- städa
- PLUGGA